HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Optimismul tău nu cunoaşte limite şi, indiferent de veştile care apar, tu reuşeşi să vezi partea pozitivă a lucrurilor. E bine să gândeşti aşa, pentru că astfel nu te vei crampona de piedici minore, deci menţine-ţi această atitudine pozitivistă.

TAUR. Banii sunt motivul principal al agitaţiei din jurul tău, ori pentru că dispui de o sumă suplimentară pe care trebuie să o investeşti, ori nevoile familiei depăşesc bugetul. Toată ziua faci calcule, cum să învârţi fondul disponibil, să iasă bine.

GEMENI. Te poţi afirma astăzi la justa ta valoare într-o problemă profesională destul de dificilă. Competiţia nu te face să dai înapoi, ci dimpotrivă, văzând că eşti cel mai bine pregătit, prinzi curaj să-ţi exprimi părerea şi să atragi atenţia asupra ta.

RAC. Eşti implicat într-un proiect de lungă durată care evoluează destul de lent. Însă, ca niciodată, accepţi fără comentarii acest ritm, care nu corespunde nicicum cu firea ta mai iute, ştiind că astfel, între timp mai poţi face şi altceva, important.

LEU. O activitate începută nu ai dus-o la capăt la momentul potrivit, pentru că te-ai împotmolit cândva şi nu te-ai mai ocupat de ea. Acum cunoşti soluţiile pentru a putea merge mai departe, deoarece între timp ai mai acumulat multă experienţă.

FECIOARĂ. Ai ajuns într-un punct al planurilor tale de unde nu te poţi întoarce înapoi, dar nu mai ai niciun interesul să mergi mai departe. Dacă ajută pe cineva şi ai timp, continuă, dar dacă nu e de folos nimănui, lasă-le baltă şi fă altceva mai util.

BALANŢĂ. Întâlneşti în cel mai neaşteptat moment om persoană care va juca un anumit rol în rezolvarea problemelor tale. Îţi transmite o veste excelentă sau îţi dă un sfat care îţi asigură avantaje pentru o perioadă mai îndelungată de acum încolo.

SCORPION. Îţi parvine o veste neaşteptată, care transformă o atmosferă apăsată şi plictisitoare într-una mai animată şi veselă. Se pare că tocmai tu eşti sursa bunei dispoziţii, căci optimismul ce-ţi insuflă informaţia primită este cheia succesului.

SĂGETĂTOR. Ceea ce decizi astăzi va avea efecte pe termen lung, deci fii foarte atent! Ţi se fac multe oferte, toate foarte rentabile, dar pentru a putea fi sigur că o alegi pe cea mai bună, trebuie să evaluezi bine avantajele şi dezavantajele fiecărea.

CAPRICORN. Decât să atragi atenţia asupra intenţiilor tale, mai bine rămâi neobservat. Uneori modestia şi discreţia sunt mult mai avantajoase pentru a-ţi atinge scopul decât să-ţi faci publice planurile şi apoi invidioşii să-ţi bage beţe în roate.

VĂRSĂTOR. Nici nu ai terminat bine o acţiune, deja te şi gândeşti să începi una nouă, pentru că aşa eşti tu de fire. Atunci când te apropii de finalul unui proiect eşti capabil să iei o viteză de neimaginat, să te poţi apuca cât mai repede pe cel nou.

PEŞTI. Tot ce este legat de viaţa ta sentimentală astăzi, conţine o doză de fericire, deci dedică-te mai mult persoanei iubite sau depune efort să-l cucereşti pe cel care te atrage. Degaji un şarm aparte, deci profită de auspiciul favorabil al acestei zile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517