HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 13 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 13.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Eşti plin de entuziasm, ştiind că planul pe care l-ai început poate ajunge la rezultate foarte bune, dar trebuie să urmezi toate etapele corect, cu multă atenţie şi răbdare. Orice încercare de a sări peste unele faze poate avea urmări nedorite.

TAUR. Eşti sociabil şi doreşti să stai de vorbă cât mai mult cu cei din jurul tău, ba chiar şi cu cei aflaţi la distanţă. Eforturile tale de a-i aborda vor aduce rezultate şi vei afla de la interlocutorii tăi lucruri care te vor ajuta în dezvoltarea ta personală.

GEMENI. Tu nu eşti persoana care vrea să-şi demonstrează dragostea prin gesturi cuceritoare şi vorbe dulci. Faci ceva astăzi pentru partenerul tău ce-i va dovedi cât se poate de clar şi de sigur, cât de mult îl iubeşti, iar gestul tău îl va impresiona.

RAC. Se apropie un examen sau un termen limită şi fiecare oră care trece adaugă câte un pic de stres în plus la starea ta actuală. Nu ai niciun motiv de grabă sau de stres, eşti pregătit, te incadrezi în timpul disponibil, deci fă-ţi treaba fără emoţii.

LEU. Altădată visai cu ochii deschişi şi erai sigur că poţi realiza orice, dar astăzi, se pare că eşti cât se poate de ancorat de realitate. Analizezi cu deosebită atenţie tot ce ţi se propune şi nu te aventurezi la nimic ce poate avea urmări imprevizibile.

FECIOARĂ. Un succes colectiv la care ai ajuns lucrând cu un grup, tot împreună trebuie şi sărbatorit. Aţi ajuns aici aducându-vă cu toţii pe deplin contribuţia, în funcţie de rolul pe care l-a avut, iar acum, când apar roadele, vă felicitaţi reciproc.

BALANŢĂ. Banii sunt preocuparea ta principală astăzi, deoarece se apropie nişte investiţii masive pe care vrei să le achiţi integral, fără datorii. Poţi face acest lucru, pentru că tu ştii mereu cum să-ţi organizezi bugetul astfel încât să-ţi fie de ajuns.

SCORPION. Eşti un fel de îndrumător într-un proiect intelectual destul de dificil şi stai cu urechile deschise la tot ce ai putea afla în legătură cu tema acestuia. Pui mâna pe carte, te documentezi pe internet şi îţi dai silinţa să iasă totul ca la carte.

SĂGETĂTOR. Ţi se prevesteşte o zi veselă, distractivă chiar, în care priveşti şi tu problemele cu o oarecare superficialitate. Nu trebuie să te cramponezi de fleacuri, aşa cum faci de obicei, uneori mai poţi trata lucrurile şi cu un dram de indiferenţă.

CAPRICORN. Ai mult de lucru, agenda ta este plină şi mai apar şi situaţii în care trebuie să intervii. Totul e, să nu pui la suflet ofurile altora, după ce le indici calea de rezolvare fă-ţi şi tu liniştit treaba, nu-ţi mai bate capul de problemele celorlalţi.

VĂRSĂTOR. Ai avut o sumă mai mărişoară pusă deoparte pentru un anumit scop, dar intervine o altă cheltuială, poate cu mult mai importană. Banii ţi se duc cât ai clipi, dar nu-ţi va părea rău pentru ei, căci îţi vor oferi o mare satisfacţie morală.

PEŞTI. Eşti la mijloc între doi superiori, care, cere fiecare, altceva de la tine. Nu ai cum să răspunzi afirmativ la ambele solicitări simultan, deci dacă nu vrei să iasă cu reproşuri, ia-le la rând, sau ascultă de cel care e pe treaptă ierarhică superioară.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517