HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Dragostea, se pare că nu are prea multe de oferit pentru tine în aceste zile, dar nici tu nu pari a fi tocmai dornic de sentimente. În schimb ai putea avea în curând un altfel de succes, poate financiar sau profesional care să te bucure mult.

TAUR. Fii deschis la propunerile pe care ţi le fac nişte colegi care vor să te invite la un parteneriat. Fiecare are un rol de jucat în acestă asociere, iar dacă vă uniţi forţele şi munciţi în mod egal, tot în mod egal veţi împărţi la final şi roadele culese.

GEMENI. Unde pui tu măna, toate merg ca pe roate, deoarece ai toate calităţile necesare pentru a atinge uşor succesul. Iei decizii bune, îi îndrumi şi pe cei din jur spre o direcţie, o reuşită şi îţi pui în valoare trăsăturile pozitive cu care eşti înzestrat.

RAC. Ai muncit mult ca să ajungi la acest nivel, iar roadele muncii tale încep să se contureze. Ai avut un scop măreţ care părea cam îndepărtat, dar cum te apropii din ce în ce mai mult de ţelul propus, vezi că este mai frumos decăt cum ai visat.

LEU. Tot stând şi analizând, dacă este bine ceea ce faci sau nu, nu vei avea spor în ceea ce ţi-ai propus să realizezi, pentru că pierzi mult timp din cauza incertitudinii. Lasă suspiciunile deoparte şi concentrează-te asupra scopului pe care îl ai în faţă.

FECIOARĂ. Atmosfera este plăcută în jurul tău, atât la serviciu căt şi în familie, şi se pare că tocmai tu deţii cheia acestei armonii. Eşti vesel, iar buna ta dispoziţie, parcă ar fi molipsitoare, îi contaminezi cu ea repede şi pe ceilalţi din anturajul tău.

BALANŢĂ. Ai vrea să pleci spre un loc unde te aşteaptă evenimente plăcute sau oameni dragi. Dacă ai ocazia de a călători undeva în aceste zile, va fi o deplasare superbă, unde vei avea parte şi de o companie plăcută şi de nişte peisaje minunate.

SCORPION. Vrei să evadezi dintr-o stare în care parcă te-ai bloca, dar nu ai prea mari şansa de a schimba ceva. Nu e nimic rău nici aşa cum e acum, dar situaţia de faţă nu mai are nimic nou de oferit pentru tine, iar tu siţi nevoia unui nou succes.

SĂGETĂTOR. Ai avut câteva zile libere, iar acum nu îţi mai vine să te apuci de lucru. Nu-ţi face griji, ştii tu bine, doar primele două – trei ore vor fi mai grele, iar apoi, după ce intri din nou în ritmul tău obişnuit, totul va merge din nou ca pe roate.

CAPRICORN. Sursa animozităţilor de astăzi se pare că eşti chiar tu, fiindcă acţiunea în care eşti implicat trebuie finalizată la termen. Dacă îţi abordezi colaboratorii cu un ton amiabil nu veţi pierde vremea cu certuri şi veţi termina treaba la timp.

VĂRSĂTOR. Te întâlneşti cu multe persoane şi îţi face plăcere să schimbi păreri, să conversezi, să te pui la zi cu ultimele noutăţi. Primeşti de la cineva o informaţie foarte utilă, care poate rezolva cu brio o situaţie ce părea imposibil de soluţionat.

PEŞTI. Dacă simţi că ai avea nevoie de câteva zile de odihnă, nu sta prea mult pe gănduri. Chiar dacă anul abia a început, psihicul tău cere un pic de relaxare şi de distracţie, lucru pe care îl simţi şi tu, dar vrei să-ţi păstrezi concediul pe mai târziu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517