HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei09.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Îţi parvine o veste aparent neutră, dar care în timp, va pune capăt unei stări de lucruri. Să nu-ţi pară rău, pentru că se termină exact la momentul potrivit, când va putea atrage după sine o serie întreagă de momente plăcute pentru tine.

TAUR.  Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu un prieten care vede lucrurile exact la fel ca tine. Colaborând, daţi randament maxim la tot ce faceţi, dar la fel se întâmplă şi când este vorba de discuţie, sau de petrecerea timpului liber în mod plăcut.

GEMENI. Bucuria ta atrage invidia unora, dar nu eşti tu persoana care să acorde atenţie bârfelor sau comentariilor maliţioase. Ştii să te bucura pe deplin de reuşită şi profiţi de orice succes, considerându-l întotdeauna un motiv real de a sărbători.

RAC. Cineva caută să-ţi înfrumuseţeze ziua, să te binedispună şi te laudă, îţi face complimente, dar trebuie să recunoşti că-ţi place. Uneori e nevoie şi de un pic de laudă, sau de linguşeli, pentru că ele te stimulează să dai tot ce ai mai bun în tine.

LEU. Treci prin diverse stări emoţionale, dar nu vrei să le observe şi alţii, de parcă ţi-ar fi teamă să nu fie greşit interpretate sau nu cumva să trădeze vreo slăbiciune de a ta. Lasă temerile deoparte, fii tu însuţi şi râde sau plânge când simţi nevoia.

FECIOARĂ. Eşti extrem de preocupat de sarcinile de serviciu, încât eşti în stare să-ţi petreci şi astăzi ziua liberă la locul de muncă pentru a te ocupa de ele. Se apropie un eveniment destul de important în cariera ta şi simţi că e bine să fii pregătit.

BALANŢĂ. Tot stând şi visând că norocul îţi va pica în braţe, în alte înprejurări nu ai ajunge departe. Însă astăzi, parcă Fortuna te-ar fi ales pe tine favoritul zilei, tot ce-ţi doreşti se îndeplineşte, chiar şi fără să ceri, sau fără să mişti un deget.

SCORPION. Să nu crezi că cei din jurul tău vor fi mai nefericiţi dacă nu va fi şters praful de pe mobilă, sau rămâne maşina nespălată. Nu îi mai stresa cu treburile gospodăreşti, lasă-i să se distreze şi fiindcă acum ai ocazia, distrează-te şi tu cu ei.

SĂGETĂTOR. Eşti în faţa unei acţiuni noi, dar nu prea eşti în apele tale pentru a-i da startul chiar acum. Nu forţa nota, nimeni nu-ţi cere să te apuci de treabă imediat, mai relaxează-te o zi – două, acum, cât mai ai timp şi totul va ieşi ca la carte.

CAPRICORN. Te simţi excelent în societate, printre prieteni dornici de distracţie, iar dacă se iveşte vreo ocazie de petrecere, vei spune imediat prezent, fără să stai pe gânduri. Veştile bune vin de pretutindeni, încât e o reală plăcere să socializezi.

VĂRSĂTOR. Iubirea este cel mai frumos lucru pentru tine azi, şi profiţi pe deplin de faptul că partenerul e lângă tine. Faceţi totul împreună, vă ajutaţi reciproc, iar tu chiar aveai nevoie ca cineva să te ţină de mână, atât la propriu, cât şi la figurat.

PEŞTI. Nicăieri nu te simţi mai bine astăzi decât acasă, în familie, alături de cei dragi. Chiar dacă ai mult de lucru, sau ai de făcut ceva ce, altă dată nu-ţi convine, acum îl faci cu drag şi zbori de fericire când vezi cât de mult se bucură ceilalţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517