HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 08 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 08.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Ai obţine rezultate mult mai bune şi ai putea realiza un venit mult mai apreciabil, dacă ai lucra ce ştii tu mai bine să faci, dar pe cont propriu. Dispoziţiile şi regulile te limitează, iar în aceste condiţii nu-ţi poţi pune în valoare aptitudinile.

TAUR. Este o zi veselă, plină de viaţă, ivindu-se multe posibilităţi de distracţie. În alte condiţii tu îţi cenzurezi atitudinea în faţa unora, ca să nu laşi impresie greşită, dar azi ai curajul să te manifeşti cum îţi vine, lăsând la o parte regulile de manieră.

GEMENI. Te-ai trezit bine dispus şi nu prea îţi poţi exprima compasiunea faţă de o persoană care trece printr-o perioadă mai dificilă. Tu ai vrea să o consolezi, dar  privind prolemele mai detaşat, îţi dai seama că a cam exagerat gravitatea situaţiei.

RAC. Aşteptai cu nerăbdare o veste, iar acum că apare, ţi se luminează orizontul. Afli că nu mai trebuie să faci o amunită lucrare grea, un profesor temut de toată lumea nu va fi prezent la un examen, sau scapi de o sarcină care ţi-a fost o povară.

LEU. Afacerile tale evoluează lent dar sigur. Deşi mai e cale lungă până să atingi rezultatele scontate, ai garanţia că le vei obţine. Te concentrezi în modul cel mai serios la acestă activitate, ştiind că merită şi va avea urmări dintre cele mai bune.

FECIOARĂ. În loc să stai să-ţi plângi de milă că nu ţi-a ieşit destul de bine cine ştie ce afacere, acum te poţi concentra la altceva mult mai bun care să te ducă la scopul visat. Ţi se face o propunere de zile mari, care îţi va aduce rezultate sigure.

BALANŢĂ. Ai toate motivele să fii mulţumit de ziua aceasta, deoarece din toate direcţiile primeşti doar aprecieri, vorbe bune şi veşti excelente. Este o zi generoasă în emoţii pozitive, încât ai o stare de spirit care te ajută să treci peste toate zâmbind.

SCORPION. Eşti o persoană cu simţ de răspundere, conştientă de rolul pe care îl joci în familie, precum şi în comunitatea din care faci parte. Ştiind că doar de tine depunde bunul demers al unei acţiuni, îţi dai toată silinţa să iasă totul ca la carte.

SĂGETĂTOR. S-a declanşat o adevarată furtună de idei şi gânduri în mintea ta, iar toate acestea îţi provoacă o stare destul de confuză. Profită de partea pozitivă a lucrurilor, de energia pe care ţi-o transmite şi canalizeaz-o spre ceva constructiv.

CAPRICORN. A venit momentul unei schimbări majore în cariera ta, pe care ai aşteptat-o sau ai pregătit-o demult, dar nu aveai încredere că va veni în curând. Însă acum, când eşti pus în faţa alegerii, nu mai ştii ce să faci< să rămâi, sau să pleci.

VĂRSĂTOR. Ai de ales dintre două activităţi la fel de atractive, însă, cu toate că tu ai face faţă şi la ambele, de data aceasta nu poţi opta pentru ambele. În perioada următoare timpul tău va fi destul de limitat, deci nu îţi asuma prea multe sarcini.

PEŞTI. Te afli într-un anturaj în care nu te simţi în largul tău, dar din clipa în care ţi se arată posibilitatea de a scăpa din acest mediu, imediat ţi se luminează faţa. În astfel de momente delicate ştii să apreciezi cu adevărat o companie mai plăcută.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517