HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Păstrează-ţi calmul şi mintea limpede, în ciuda tuturor influenţelor nefaste. Un coleg încearcă să te intoxice cu păreriile proprii complet eronate, de aceea este bine să te ţii ferm de ceea ce ai învăţat, pentru a putea lua decizii corecte.

TAUR. Banii pe care îi manevrezi azi sunt practic mărunţişuri, nu poţi face cu ei nimic serios, dar pentru tine sunt chiar suficienţi pentru a rezolva primele urgenţe. Procedezi corect, pentru că ai o serie de plăţi de efectuat, de care e bine să scapi.

GEMENI. Trebuie să alegi între două variante de lucru dar ambele au ceva bun de oferit, tocmai de aceea îţi vine destul de greu să te decizi. Dacă ai putea merge pe amândouă simultan, ai fi foarte fericit, dar încă nu ştii dacă se poate aşa ceva sau nu.

RAC. Te simţi bine când reuşeşti să reduci la tăcere pe un rival puternic, care nu ştie decât să o ţină pe a lui cu încăpăţânare şi nu vrea să te asculte. Apare o situaţie în care îl vei pune cu botul pe labe, ceea ce te va propulsa în faţă în această bătălie.

LEU. Ai aşteptat mult timp un sprijin de la o persoană care ţi-a promis mai demult că va interveni în favoarea ta. Nici nu mai sperai că îşi va aduce vreodată aminte, dar iată că astăzi lucrurile par mult mai uşoare datorită ajutorului primit din de la ea.

FECIOARĂ. Legea ţine cu tine şi intervine în favoarea ta pentru a obţine ceva, ce-ţi doreşti demult. Poate afli de un curs pe care vei avea dreptul să-l faci gratuit, vei obţine o viză pe care puţini o pot primi, sau ţi se aprobă un proiect de finanţare.

BALANŢĂ. Nu ştii cum să procedezi într-o situaţie când ai vrea să te implici în ceva, poate o afacere sau o relaţie nouă, dar ştii că nu ai voie. Cel mai greu e când şi anturajul are părere foarte împărţită şi nici opiniile lor nu-ţi oferă nicun sprijin.

SCORPION. Parcă te abţii să te bucuri cu adevărat de o situaţie specială în care te afli. Eşti cam suspicios, te întrebi dacă este un succes real sau doar unul parţial, ca atare, preferi să mai stai puţin şi să nu vorbeşti încă despre reuşita la care ai ajuns.

SĂGETĂTOR. Discuţiile pe care le vei purta astăzi cu cei din anturaj vor avea un efect excelent asupra psihicului tău. Ai aşteptat o perioadă, iar astăzi vei primi veştile sau răspunsurile de care aveai nevoie să te poţi simţi din nou pe teren sigur.

CAPRICORN. Dacă erai în căutarea iubirii, şansele tale de a observa pe cineva pe placul tău sunt mari şi te vei trezi visând cu ochii deschişi la cel care ţi-a atras atenţia. Şi dacă eşti suficient de statornic, ştii ce vrei, admiraţia nu rămâne unilaterală.

VĂRSĂTOR. Activităţile familiale devin din ce în ce mai dinamice, datorită unor planuri la care fiecare dintre voi este dispus să participe trup şi suflet. Merită să vă puneţi cu toţii la treabă, căci tot împreună veţi beneficia şi de ceea ce veţi realiza.

PEŞTI. Sarcinile de serviciu te copleşesc şi nu-ţi vezi capul de treburi. Nu încerca să lucrezi la mai multe simultan, ia-le la rând şi abia după ce ai încheiat o etapă începe următoarea, iar aşa, ai să vezi ce bine te vei descurca şi le vei finaliza la timp.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517