HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Afacerile tale cunosc un moment de vârf, cu incasări de zile mari, sau cu oportunităţi unice de care trebuie să profiţi imediat. De fapt, orice acţiune cu un oarecare substrat financiar, se află acum sub steaua ta norocoasă, deci fii pe fază!

TAUR. Amintirile se află în centrul atenţiei tale, deoarece, cândva, în trecut a avut loc un moment care va avea o însemnătate pentru tine şi în prezent. Detaşează-te puţin de problemele din prezent şi printre amintiri vei găsi soluţia pe care o cauţi.

GEMENI. Lucrurile cele mai interesante se petrec azi în carieră, locul celor mai importante reuşite ale acestei zile. Şeful te laudă, colegii te apreciază, pentru că orice proiect pe care îl începi astăzi, se transformă într-o poveste de mare succes.

RAC. Ca să-ţi poţi atinge ţelul pe care ţi l-ai propus, trebuie să mai şi renunţi la una-alta. Uneori, pentru a putea obţine un lucru mult dorit, fleacurile trebuie să le sacrifici, deci fă-ţi o listă de priorităţi şi vei ştii ce ai de făcut şi la ce poţi renunţa.

LEU. Joci un rol important în mediul în care te vei afla, de parcă ai deveni un fel de profesor pentru toţi. Oricine îţi cere astăzi sfatul are numai de învăţat de la tine, pentru că eşti dornic să împărtăşeşti şi altora câte ceva din experienţa dobândită.

FECIOARĂ. Îţi vine prin poştă, e-mail, sau telefonic, un răspuns oficial care are un efect pozitiv asupra afacerilor tale şi îţi va ajuta evoluţia profesională în viitor. Abia aşteptai să te poţi folosi de informaţia primită şi să-ţi pui visul în practică.

BALANŢĂ. Te cam eschivezi să-ţi deschizi portofelul, totuşi, nu poţi evita acest lucru, pentru că ai de făcut nişte plăţi obligatorii. Chiar dacă deţii banii necesari, ai prefera să amâni puţin aceste cheltuieli, pentru că ai vrea să-i ţii pentru alt ceva.

SCORPION. De dragul celor apropiaţi eşti capabil de orice efort, pentru că acesta este felul tău de a le arăta cât de importanţi sunt pentru tine. Lucrezi cu plăcere, căci prin munca ta le poţi asigura anumite lucruri pe care altfel nu le-ar putea avea.

SĂGETĂTOR. Vei avea de rezolvat o problemă destul de stringentă ca să te poţi ocupa mai apoi şi de lucruri mai plăcute. Ai nevoie de un pic de susţinere sau un ajutor din partea celor din anturajul tău, pentru că în echipă totul merge mai uşor.

CAPRICORN. Nimic din ceea ce faci nu va avea efecte imediate, ci vei descoperi abia peste o vreme la ce a ajutat efortul tău de acum. Pe de altă parte, o acţiune începută mai demult, poate anul trecut, abia acum ajunge la rezultate palpabile.

VĂRSĂTOR. Norocul nu vine întotdeauna în chip spectaculos, poate îmbrăca şi forme mai puţin obişnuite. Dai azi de o şansă rară, dar dacă stai mult să filozofezi cât de greu este să ajungi la ea, sau nu prea crezi că poate fi al tău, l-ai putea rata.

PEŞTI. Ar trebui să-ţi organizezi munca în aşa fel încât să rezolvi două lucruri dintr-un foc. Cu toate că eşti genul de om care se implică serios atunci când ai de făcut ceva important, de data aceasta va fii mai greu să le faci pe toate ca la carte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517