HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 23 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 23.12
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Te trezeşti plin de energie, simţi că ai putea muta chiar şi munţii din loc astăzi, doar că, spre surprinderea ta, lucrurile se complică exact cum nu te aştepţi. Totuşi ziua se va încheia cu bine, căci această energie nu se poate irosi degeaba.

TAUR. Oricine alt cineva ar fi stresat de modul în care se tot schimbă programul tău de astăzi. Însă pe tine este destul de greu să te ia prin surprindere, pentru că tu ai mereu un plan de rezervă, deci schimbi macazul din mers şi mergi mai departe.

GEMENI. Ai avut o perioadă aglomerată, iar acum oboseala îşi spune cuvântul. Când începi să-ţi epuizezi resursele de energie eşti predispus să-i jigneşti pe cei din jur, deci încearcă să te adţii puţin, iar de Crăciun vei avea timp să te odihneşti.

RAC. Astăzi vei reuşi să descâlceşti iţele unei probleme care te frământă de ceva timp. Eşti singurul care vede un detaliu pe care ceilalţi l-au omis, căci nimănui nu-i mai stă acum mintea la muncă, dar tu, când faci ceva, vrei să fie făcut calumea.

LEU. Astăzi îţi propui să te ocupi doar de treburi serioase, dar vei constata că cei din jur nu reacţionează aşa cum te-ai fi aşteptat. Poate ar fi mai bine să-ţi acorzi şi tu o mică pauză, sărbătoarea nu vine cu bota şi orcum, deja eşti gata cu pregătirile.

FECIOARĂ. Ai senzaţia că e prea multă gălăgie în jurul tău, iar tu ţi-ai dori multă linişte. La câte ai de rezolvat astăzi, nu te ajută la nimic dacă te enervezi. Retrage-te într-un locşor liniştit şi ai să vezi cum gândurile ţi se aşează şi toate se rezolvă.

BALANŢĂ. Rezolvi o situaţie pe care nimeni nu credea că o vei putea soluţiona. Se pare că ai avut dreptate într-o problemă în care ai gândit şi ai acţionat invers faţă de toţi ceilalţi. Aceştia te vor privi cu admiraţie şi îţi vor recunoaşte calităţile.

SCORPION. Ţi se arată o zi aglomerată, cu multe treburi de rezolvat. Vei avea senzaţia că ziua nu se mai termină şi vei decide că nu mai faci nimic, dar un apel telefonic primit prin surprindere te scuteşte de treabă înainte să o abandonezi.

SĂGETĂTOR. Lumea te admiră, ai succes peste tot, dar cine are admiratori are şi invidioşi, deci să nu te surprindă dacă cineva caută să-ţi bage beţe în roate. Însă fii liniştit< cei care nu au putut călca pe urmele tale nu vor putea nici să te învingă.

CAPRICORN. Aerul e plin de melancolie, dar nu te lăsa stăpânit de această stare. Cei din jur se bazează pe firea ta veselă şi pe pofta ta de viaţă şi vei vedea că dacă tu nu vrei să le dovedeşti contrariul, veţi pregăti împreună o sărbătoare minunată.

VĂRSĂTOR. Ziua începe cu veşti bune şi ai un plan mai vechi pe care te decizi să-l pui în aplicare. Ideea ta are şanse mari de reuşită dar poate, nu tocmai astăzi ar fi momentul potrivit să-i dai startul, căci mai ai una-alta de pregătit pentru Crăciun.

PEŞTI. Ţi se aduce la cunoştinţă că după Crăciun ai de făcut o călătorie, dar nu-ţi convine, căci ai fi avut cu totul alte planuri. Pentru nimic în lume să nu amâni această deplasare, deoarece îţi va aduce în cale o nouă cunoştinţă extrem de utilă pe viitor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517