HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 22 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 22.12
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Îţi aminteşti cu drag de sărbătorile din copilărie, când nu aveai altceva de făcut, decât să aştepţi cadourile, sau eventual să cotrobăi prin casă, să vezi unde au fost ele ascunse. O poză veche de Crăcun îţi reînvie o serie de astfel de amintiri.

TAUR. Nu demult credeai că bunăstarea materială este cel mai important lucru în viaţa ta. Acum ai de toate, ţi-ai putea lua tot ce vrei, dar aşa, în prag de sărbătoare, începi să resimţi că în cursa după bani ai început să uiţi că de fapt, de ce munceşti!

GEMENI. E agitaţie mare în jurul tău, când toată lumea aleargă să-şi facă ultimele cumpărături. Doar tu eşti liniştit, de parcă ai trăi pe o altă planetă, iar cei din jur te invidiază, cum poţi fi atât de calm atunci când toţi mai au probleme nerezolvate.

RAC. Aştepţi cu nerăbdare să răsune colindele şi la poarta casei tatale şi mai ales să auzi o anumită voce, deosebit de dragă sufletului tău. Linişteşte-te, nu mai este mult şi clipa aceea minunată va sosi aducându-ţi şi o surpriză deosebit de plăcută.

LEU. Demult nu ai mai avut atât de multe de făcut ca şi azi. A intervenit o situaţie nouă în viaţa ta, poate te-ai mutat în casă nouă, îţi petreci sărbătorile departe de casă, iar acest lucru impune pregătiri seioase, dar fii liniştit, le vei termina la timp.

FECIOARĂ. E agitaţie mare cam peste tot pe unde treci azi, iar tu eşti predispus să preiei neliniştea din anturaj. Rezervă-ţi câteva ore doar ţie, retrage-te într-un loc liniştit, unde lumea nu te deranjează şi citeşte o carte sau fă ceva pe placul tău!

BALANŢĂ. Partenerul de suflet ar dori să-ţi ofere un cadou special, dar nu ştie cu ce ţi-ar putea face o bucurie. Încercă să-l ajuţi cu apropouri, dar caută să vorbeşti despre lucruri care nu îi depăşesc bugetul, pentru a nu-i strica bucuria de a dărui.

SCORPION. Ai vrea să faci o serie de cadouri cât mai frumoase, însă timpul tău e extrem de limitat. Chiar dacă banii nu te împiedică să le cumperi ceea ce ai vrea, nu ai cum să ajungi să le iei, deci va trebui să găseşti ceva ce-ţi e mai la îndemână.

SĂGETĂTOR. Te simţi bine în pielea ta şi nu te deranjează nici faptul că alţii nu au timp nici să discute cu tine. Tu îţi vezi de treburile tale, te distrezi cu o carte bună, sau vizionezi un film, eşti un model cum ar trebui să aşteptăm sărbătorile.

CAPRICORN. Ţi se pregăteşte un cadou deosebit, o surpriză pe care nici nu vei ştii cum să o gestionezi. Te vei bucura mult, dar te gândeşti dacă ai să-i poţi oferi oare şi tu un astfel de dar persoanei în cauză, însă el nu aşteaptă nimic în schimb.

VĂRSĂTOR. O zi liberă ar fi cât se poate de binevenită, dar astăzi nici vorbă nu poate fi de aşa ceva. Mai ai o mulţime de lucruri de făcut şi la serviciu şi abia după ce le-ai terminat pe acelea vei putea începe şi tu să-ţi faci pregătirile de sărbători.

PEŞTI. O nouă iubire s-a aprins, sau şi mia probabil, s-a reaprins în sufletul tău, dar flacăra sa, parcă nu mai este la fel de puternică. Sufletul tău e plin de iubire, ai vrea să-i oferi cuiva, dar parcă simţi că nu aceasta este persoana cea mai potrivită.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517