HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 21 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 21 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 21.12
Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Viaţa sentimentală se află la cote maxime, nu trebuie să-ţi faci griji de nimic, ai cine să-ţi rezolve problemele. Cea mai importantă sarcină ce-ţi revine e să stai alături de partenerul de suflet, să vă relaxaţi şi să vă simţiţi bine împreună.

TAUR. Ceva te reţine să participi mai departe la realizarea unui proiect, la care ţi-ai adus contribuţia. Ori nu-ţi place ce se conturează, ori, şi mai probabil, ţi-ai găsit ceva mai bun de făcut, care îţi va aduce şi un profit semnificativ, nu doar muncă.

GEMENI. Dacă aveai impresia că până acum viaţa nu ţi-a oferit prea multe daruri, astăzi lucrurile se cam schimbă. Primeşti un cadou de la o persoană dragă, dar nu valoarea darului primit te va bucura atât de mult, ci persoana care ţi-l dăruieşte.

RAC. Parcă ţi-ar fi teamă de ceva şi nu poţi exprima prin cuvinte ceea ce te doare. Presimţi că se apropie un moment pe care, ai impresia că nu vei şti să-l gestionezi, dar de data aceasta nu ai niciun motiv să-ţi faci vreo grijă din cauza presimţirilor.

LEU. Te pregăteşti de plecare la prieteni sau rude pe care nu i-ai mai văzut demult sau aştepţi musafiri care sosesc de departe. Oricare dintre variante ţi se oferă, tu te vei simţi minunat cu ei şi te vei bucura de revedere, de orele petrecute împreună.

FECIOARĂ. Ai de lucru astăzi, nu glumă şi toată lumea aşteaptă ceva de la tine. Tu ştii să le rezolvi pe toate, ai demonstrat de nenumărate ori, iar acum, chiar dacă eşti presat de timp, cei din jurul tău aşteaptă să iasă totul la fel de bine ca altădată.

BALANŢĂ. Firea ta veselă şi optimistă face bine celor care caută o oază de relaxare în preajma ta. Tu le ridici moralul, le readuci zâmbetul pe buze şi îi faci să descopere în orice situaţie grea punctul care le dă speranţa că în curând totul va fi bine.

SCORPION. Eşti preocupat de o confruntare profesională care se apropie şi nu te simţi prea bine pregătit. Decât să-ţi plângi de milă, mai bine foloseşte-te de timpul ce-ţi stă la dispoziţie pentru a mai învăţa sau a finaliza proiectul şi totul va fi bine.

SĂGETĂTOR. Te impresionează locurile pe unde treci şi poveştile pe care le auzi Totul degajă doar romantism şi sensibilitate. Te întâlneşti azi cu câteva persoane de care ţi-a fost dor, sau treci prin locuri de care te leagă nişte amintiri frumoase.

CAPRICORN. Pierzi timp preţios cu munci pe care alţii din anturajul tău puteau să le rezolve demult. Însă, după ce le vei termina, îţi vei da seama că nu avea rost să te grăbeşti, căci, chiar dacă erau gata mai repede, acum ar fi trebuit să le refaci.

VĂRSĂTOR. Ceva intervine în atmosfera calmă de acasă şi dă toată liniştea peste cap. Poate nici nu era prea bine să petreci aceste zile frumoase în linişte perfectă, pentru că agitaţia ce se va instala, va fi poate, pregătire de distracţie, de petrecere.

PEŞTI. Dacă tot ai câteva ore libere, ajută-i şi tu pe cei din familie la pregătirile de sărbători. Nu te poţi eschiva nici tu întotdeauna de treburile gospodăreşti, pentru că eşti unul dintre cei mai pretenţioşi din casă, deci pune-ţi şi tu umărul la treabă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517