HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 19 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.12
Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ţi-ai găsi şi ceva mai bun de făcut decât treburile gospodăreşti, dar nu ai de ales. Iar dacă tot nu te poţi eschiva, cauţi să le finalizezi cât mai repede, iar apoi te poţi odihni şi tu liniştit, sau te poţi distra puţin, te poţi relaxa cu prietenii.

TAUR. A intervenit, nu demult o schimbare majoră în viaţa ta, pe care la început ai considerat-o nedorită, dar cum trece timpul, îţi dai seama că a fost în favoarea ta. Acum te bucuri că ai acceptat schimbarea, chiar cu riscul că nu o să-ţi placă.

GEMENI. Atmosfera de sărbătoare a început să se resimtă deja atât în casa, cât şi în sufletul tău. Însă, dacă ai ştii ce surpriză te aşteaptă, nici nu ai putea dormi de nerăbdare. Cineva drag, sau ceva mult aşteptat îţi va umple Crăciunul de bucurie.

RAC. Te pregăteşti de o călătorie, dar ceva mai trebuie rezolvat. Ori nu ţi-ai luat încă zilele de concediu, nu ţi-ai rezervat loc de cazare, sau nu ţi-ai cumpărat încă bilet, deci un mic detaliu mai ai de pus la punct şi poţi începe să-ţi faci bagajele.

LEU. Chiar dacă nu ar fi o zi cu soare, cerul tău este senin, iar viaţa ta e plină de lumină şi căldură sufletească. Persoana dragă este alături de tine în tot ceea ce vrei să faci, iar la ora actuală cu susţinerea sa eşti capabil să muţi chiar şi munţii din loc.

FECIOARĂ. Te trezeşti de dimineaţă bună astăzi şi ieşi la cumpărături penrtu a aproviziona tot ce-ţi mai lipseşte de pe listă. Cutreieri magazinele şi găseşti ceva, ce nu ţi-ai planificat să iei, dar e atât de ieftin sau de bun, încât nu poţi renunţa.

BALANŢĂ. Nimic nu te poate face mai fericit în aceste zile, decât atmosfera de sărbătoare ce se aşterne peste tot. Însă nici aceasta nu-ţi alină dorul de acel cineva, cine fizic se află departe de tine, totuşi, e câte se poate de aproape de sufletul tău.

SCORPION. Ai sperat să ai parte de o zi tihnită astăzi, dar nici vorbă de aşa ceva. Ai multe de făcut, dar, chiar dacă nu aşa ţi-ai planificat ziua, deloc nu te deranjează, pentru că ceea ce vei face va scoate în evidenţă talentele tale şi creativitatea.

SĂGETĂTOR. Abia aştepţi să ai şi tu o zi liberă, dar ca să poţi sărbători liniştit, mai ai câteva lucruri de finalizat. Nu e nimic greu de făcut, nu sunt lucruri complicate, sunt doar sarcinile tale de rutină, dar nu vrei să rămână ceva neterminat.

CAPRICORN. O persoană un pic mai în vârstă ca tine, un frate, un prieten bun, un coleg drag te invită undeva, departe de casă. Călătoria în sine e tocmai pe placul tău, doar schimbi destinaţia, iar ceilalţi vor fi de acord cu ceea ce le propui tu.

VĂRSĂTOR. Apare cineva în calea ta, o persoană interesantă, simpatică, care îţi trezeşte interesul, însă, fiind că amândoi aveţi partener, nu rămâne prea mult loc de o nouă relaţie. Totuşi, un pic de flirt, o mică aventură, ar fi pe placul amândurora.

PEŞTI. Ai vrut să faci lucruri mari, dar parcă totuşi, nu este tocmai momentul cel mai potrivit. Eşti cam distrat astăzi, nu-ţi stă mintea la lucruri serioase, ori poate, cine ştie, dragostea a pus stăpânire pe tine şi numai la acel cineva îţi stă mintea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517