HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 18 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 18.12
Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ideile tale sunt bine primite de cei din anturaj, pentru că vii cu planuri originale, pline de viaţă, în care îi vei atrage şi pe prietenii tăi. Deşi ar fi o zi ideală pentru succese intelectuale, astăzi te concentrezi mai mult pe activităţile practice.

TAUR. Iei legătura cu nişte oameni dragi care au un efect pozitiv asupra psihicului tău. Este exact ce aveai tu nevoie pentru a uita de grijile şi de problemele de toate zilele, iar atmosfera sărbătorilor ce se aprope, chiar dacă eşti obosit, te copleşeşte.

GEMENI. Nu se poate vorbi de un ultim week-end înainte de Crăciun diferit de cele din alţi ani. Este exact la fel, cu aceleaşi preocupări arhi-cunoscute, dar cum ţie îţi revin sarcinile mai frumoase ale pregătirilor, va fi o zi plină, dar pe placul tău.

RAC. Dacă pleci la drum, aşteaptă-te la schimbări în program, pentru că nu este o zi în care toate merg la ore fixe. Întârzierile care apar din cauza aglomeraţiei din trafic, sigur, nu ţi-ar fi pe plac, dar ştiind ce te aşteaptă, tu îţi faci o rezervă de timp.

LEU. Apare un aspect înşelător în planurile tale şi eşti gata să-i pici în plasă. Însă, la momentul potrivit cineva te trage înapoi. Chiar dacă la început te supără că se bagă în treburie talefără să-i ceri, văzând că intervenţia sa te ajută, ai să-i mulţumeşti.

FECIOARĂ. Primeşti un dar de valoare, care te face să-l preţuieşti şi mai mult pe cel care ţi-l oferă. Nu este neapărat cadoul de Crăciun, e ceva oferit fie din respect, fie din simpatie, pentru că mulţi sunt care astfel vor să-şi exprime recunoştinţa.

BALANŢĂ. Priveşti cu mult optimism spre sărbătorile care apropie, deoarece presimţi că vor aduce evenimente plăcute. Eşti prins în organizarea unor petreceri perfecte şi depui tot interesul ca totul să iasă ca la carte, toată lumea să se simtă bine.

SCORPION. Nu te grăbi, chiar dacă eşti genul de om mai iute de fire care nu are răbdare să piardă timpul cu proiecte de lungă durată. Nu ai niciun motiv să lucrezi în ritm alert, căci de data aceasta termenele limită nu te împing deloc de la spate.

SĂGETĂTOR. Dacă ai o afacere, astăzi ai putea cunoaşte o dublare a încasărilor tale. Ai şansa de a mai câştiga câte ceva şi dacă ieşi la cumpărături, căci ai ocazia să prinzi nişte reduceri, care te fac să te bucuri, de parcă le-ai fi primit pe gratis.

CAPRICORN. Zilele libere de care vei avea parte în curând te vor reîncărca cu o nouă energie şi abia aştepţi să poţi profita de ele. Ţi-ai făcut atât de multe planuri, încât nici de trei ori atâta timp nu ţi-ar ajunge, totuşi, orice vei face, te va face fericit.

VĂRSĂTOR. Eşti cam distrat şi nu ai niciun spor la nimic. Nu-ţi mai stă mintea la lucruri serioase, la muncă, sau la administrarea finanţelor, cu toate că posibilităţile de a cheltui banii sunt mari, iar tu ar trebui să fii mult mai chibzuit la cumpărături.

PEŞTI. Îţi este greu să fii tranşant când vine vorba de un răspuns spontan şi ferm, pentru că nu ai vrea să faci pe nimeni să sufere. Însă, dacă ceea ce ţi se propune e în dezavantajul tău, trebuie să spui un nu hotărât, căci altfel vei suferi tu pe urmă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517