HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 17 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.12
Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ţi-ar făcea mare plăcere să socializezi şi îţi cauţi un partener plăcut de dialog, dar nu găseşti interlocutori cu care să ai subiecte comune. Deci, rămâi în compania celor de acasă şi te vei simţi cu ei foarte plăcut, poate, mai bine decât cu alţii.

TAUR. Eşti predispus să-ţi povesteşti ideile la oricine, cu toate că, de data aceasta un pic de discreţie ţi-ar fi de mare folos. Nici nu-ţi trece prin cap că cineva ţi le-ar putea fura, iar pe când vrei să le pui în practică, el deja va culege chiar şi roadele.

GEMENI. Ispita cea rea se arată la tot colţul şi caută să se bage în relaţia voastră. Nu se ştie încă, dacă de data aceasta tu eşti cel predispus să calci strâmb, sau poate partenerul, dar e bine să stai cu ochii în patru, să nu se strice ceea ce aţi construit.

RAC. Dacă eşi din casă nu pleca cu portofelul gol, căci peste tot vei găsi ceva de care ai nevoie, sau tocmai se vinde la preţ promoţional. Totuşi, fii foarte atent pe ca dai banii, căci nu tot ce este ieftin e şi bun, sau nu tot ce-ţi place este şi necesar.

LEU. Ai început un proiect de amploare şi ai avea nevoie de un sfat, de un ajutor din partea unei persoane cu experienţă, dar nu ştii cui să te adresezi. Apelează cu încredere la colegii tăi mai în vârstă, căci cele mai utile indicaţii le vei primi de la ei.

FECIOARĂ. Trebuie să fii foarte hotărât, deoarece, decizia pe care o iei astăzi va fi extrem de importantă pentru proiectul pe care îl derulezi. Dacă te laşi influenţat nu vei mai şti în ce direcţie să porneşti, iar dilema te poate trimite pe cale greşită!

BALANŢĂ. Verifică-ţi toate lucrările cu termene limită până la sfârşitul anului, căci se pare că ai scăpat din vedere un lucru important. Încă nimic nu este pierdut, te incadrezi bine în timpul disponibil, doar trebuie să găseşti acel ceva ce ai uitat.

SCORPION. Fondurile financiare de care dispui se termină destul de repede, deci nu porni la cumpărături înainte de a face calcule şi listă cu cele necesare. Dacă nu-ţi iei tot ce-ţi fură privirea, nu vei întâmpina probleme, căci nu stai prost cu banii.

SĂGETĂTOR. Ai multe treburi de terminat, dar îţi lipseşte energia necesară să te concentrezi la toate. Te plictiseşti repede, căci mintea ta este undeva în altă parte, probabil că deja te gândeşti la sărbători şi la toate bucuriile pe care ţi le aduc ele.

CAPRICORN. Atmosfera din căminul tău este cât se poate de armonioasă, încât nici nu-ţi vine să ieşi din casă. Vă înţelegeţi perfect, nu există discuţii inutile sau contradicţii, iar într-un astfel de mediu ideile constructive se nasc parcă de la sine.

VĂRSĂTOR. Eşti implicat în activităţi care scot în evidenţă calităţile tale artistice şi sensibilitatea ta faţă de frumos. Faci cu plăcere tot ce ai de făcut, căci fiecare etapă finaţizată îţi aduce laude şi îţi dă un elan şi mai mare pentru a merge mai departe.

PEŞTI. Un noroc aparte te aduce azi în centrul atenţiei tuturor, mai ales a rivalilor tăi, care mor de invidie când văd cât de bine îţi ies planurile. Nu te speria, oricât ar vrea ei, nu vor reuşi să-ţi distrugă succesul, deci bucură-te şi nu le acorda atenţie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517