Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Handbaliştii de la CS Adep au spus “pas” meciului de la Târgu Jiu

Scris de Constantin Demian, 15 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Conform programului, CSM Adep Satu Mare trebuia să joace, în etapa a 5-a din Divizia A la handbal, la Târgu Jiu, cu CSU Constantin Brâncuşi, echipă aflată pe primul loc în serie. Din păcate acest meci nu s-a disputat pentru că… echipa sătmăreană nu a făcut deplasarea la Târgu Jiu.

Încercând să aflăm motivele acestei neprezentări ne-am lovit de tăcere. Am încercat să-i contactăm telefonic pe cei doi antrenori, Dan Sebastian şi Albert Kibedi. Dar niciunul din cei doi nu a răspuns apelurilor noastre.

Dar, pe alte căi, am aflat că unii jucători nu au reuşit să se învoiască de la serviciu, alţii, cică, sunt accidentaţi, iar unii s-au dat la fund. În plus, cei doi antrenori, angrenaţi şi în alte competiţii, au avut la sfârşit de săptămână meciuri, cu echipele lor, în campionatele juniorilor.

Una peste alta, ar fi mare păcat ca această iniţiativă generoasă, a unor oameni inimoşi, de a nu lăsa să moară la Satu Mare handbalul la nivel de seniori, să sfârşească atât de curând.

Abonează-te acum Online!
  1. Carcotas a spus: 15 octombrie 2017, ora 17:50

    Asta e batae de joc de Handbalul Satmarean! Dupa ce Profesionistii UDMR au terminat Handbalul in Satu Mare si nimeni nui intreaba de ce au cheltuit atatea bani anul trecut din banii publici!!! Oare curtea de conturi din Satu Mare e tot UDMR? Foarte rusinos se cheltuiesc banii publici aiurea si pe nimeni nu intereseaza!!! D-le primar va veni si vremea justificariilor!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.