17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Handbaliştii de la CS Adep au spus “pas” meciului de la Târgu Jiu

Scris de Constantin Demian, 15 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Conform programului, CSM Adep Satu Mare trebuia să joace, în etapa a 5-a din Divizia A la handbal, la Târgu Jiu, cu CSU Constantin Brâncuşi, echipă aflată pe primul loc în serie. Din păcate acest meci nu s-a disputat pentru că… echipa sătmăreană nu a făcut deplasarea la Târgu Jiu.

Încercând să aflăm motivele acestei neprezentări ne-am lovit de tăcere. Am încercat să-i contactăm telefonic pe cei doi antrenori, Dan Sebastian şi Albert Kibedi. Dar niciunul din cei doi nu a răspuns apelurilor noastre.

Dar, pe alte căi, am aflat că unii jucători nu au reuşit să se învoiască de la serviciu, alţii, cică, sunt accidentaţi, iar unii s-au dat la fund. În plus, cei doi antrenori, angrenaţi şi în alte competiţii, au avut la sfârşit de săptămână meciuri, cu echipele lor, în campionatele juniorilor.

Una peste alta, ar fi mare păcat ca această iniţiativă generoasă, a unor oameni inimoşi, de a nu lăsa să moară la Satu Mare handbalul la nivel de seniori, să sfârşească atât de curând.

Abonează-te acum Online!
  1. Carcotas a spus: 15 octombrie 2017, ora 17:50

    Asta e batae de joc de Handbalul Satmarean! Dupa ce Profesionistii UDMR au terminat Handbalul in Satu Mare si nimeni nui intreaba de ce au cheltuit atatea bani anul trecut din banii publici!!! Oare curtea de conturi din Satu Mare e tot UDMR? Foarte rusinos se cheltuiesc banii publici aiurea si pe nimeni nu intereseaza!!! D-le primar va veni si vremea justificariilor!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.