Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Adrian Marc, titlul emisiunii: Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare are un nou manager (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Horea Anderco, Silviu Zetea, titlul emisiunii: Ce îl aşteaptă pe Liviu Dragnea? (reluare) 02.32 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, titlul emisiunii: Ioan Man, o carieră în slujba conservării biodiversităţii 03.45 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.43 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Noutăţi în Codul Silvic 05.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Ultimii împletitori de nuiele din Odoreu 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Adrian Marc, titlul emisiunii: Spitalul judeţean de Urgenţă Satu Mare are un nou manager (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.40 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, titlul emisiunii: Obiceiurile fericirii 10.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, titlul emisiunii: Ioan Man, o carieră în slujba conservării biodiversităţii 11.18 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Horea Anderco, Silviu Zetea, titlul emisiunii: Ce îl aşteaptă pe Liviu Dragnea? (reluare) 13.00 Ştiri 13.38 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Compensarea medicamentelor şi alte drepturi pe înţelesul tuturor 14.28 Teleshopping 14.44 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Daniel Balogh – raport la 4.600 de zile 15.55 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, titlul emisiunii: Dacian Nastai s-a şcolit la UEFA 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Ionuţ Tripon, Remus Pirici, Marian Vanca, titlul emisiunii: De ce şi-ar alege un tânăr profesia de informatician? 17.55 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Jakab Emeric, titlul emisiunii: Caii sătmăreni de performanţă apreciaţi în Europa 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Handbaliștii de la CS Adep au spus “pas” meciului de la Târgu Jiu

Scris de Constantin Demian, 15 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Conform programului, CSM Adep Satu Mare trebuia să joace, în etapa a 5-a din Divizia A la handbal, la Târgu Jiu, cu CSU Constantin Brâncuși, echipă aflată pe primul loc în serie. Din păcate acest meci nu s-a disputat pentru că… echipa sătmăreană nu a făcut deplasarea la Târgu Jiu.

Încercând să aflăm motivele acestei neprezentări ne-am lovit de tăcere. Am încercat să-i contactăm telefonic pe cei doi antrenori, Dan Sebastian și Albert Kibedi. Dar niciunul din cei doi nu a răspuns apelurilor noastre.

Dar, pe alte căi, am aflat că unii jucători nu au reușit să se învoiască de la serviciu, alții, cică, sunt accidentați, iar unii s-au dat la fund. În plus, cei doi antrenori, angrenați și în alte competiții, au avut la sfârșit de săptămână meciuri, cu echipele lor, în campionatele juniorilor.

Una peste alta, ar fi mare păcat ca această inițiativă generoasă, a unor oameni inimoși, de a nu lăsa să moară la Satu Mare handbalul la nivel de seniori, să sfârșească atât de curând.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Carcotas a spus: 15 octombrie 2017, ora 17:50

    Asta e batae de joc de Handbalul Satmarean! Dupa ce Profesionistii UDMR au terminat Handbalul in Satu Mare si nimeni nui intreaba de ce au cheltuit atatea bani anul trecut din banii publici!!! Oare curtea de conturi din Satu Mare e tot UDMR? Foarte rusinos se cheltuiesc banii publici aiurea si pe nimeni nu intereseaza!!! D-le primar va veni si vremea justificariilor!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.