Gyorgy Frunda şi-a mutat depozitele de la băncile greceşti

Scris de Mioara Maxim, 07 iulie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Gyorgy Frunda, consilierul premierului

Gyorgy Frunda, consilierul premierului

Gyrogy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta, a declarat, marţi, că şi-a transferat banii din băncile greceşti în „altă parte”, adăugând că integrarea României în zona euro va fi afectată de criza de la Atena, ca urmare a măsurilor pe care UE le va adopta pe viitor.

„Nu ştiu în ce măsură băncile greceşti din România vor avea de suferit sau nu, dar toţi prietenii mei, inclusiv eu am avut depozite la bănci greceşti, mi le-am mutat în altă parte”, a declarat consilierul premierului, citat de RFI.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 08 iulie 2015, ora 10:28

    Nu-i mai admirati pe smecherii astia. Nu e la fel de prost ca alti politicieni dar cu siguratnta e mult mai smecher. Ii pacaleste pe naivi. El apara in instanta pe toti extremistii si sovinii unguri. Pot sa dau exemple concrete, dar deocamdata ajunge atit.

  2. Horia Mărieş a spus: 07 iulie 2015, ora 22:59

    Era si cazul sa si le mute fiindca nu e prost de loc.

    http://www.senat.ro/Declaratii/Senatori/2008/av_frunda_gyorgy_27_12_2012.pdf

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517