Guvernul Dăncilă îşi va testa susţinerea parlamentară săptămâna viitoare | Informaţia Zilei

Guvernul Dăncilă îşi va testa susţinerea parlamentară săptămâna viitoare

Scris de Vasile Andreica, 10 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni seară, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a discutat despre situaţia Guvernului şi s-a decis să se meargă pentru un vot în Parlament. ”Am spus de nenumărate ori că nu ne este teamă”, a afirmat Dăncilă.

”Am vorbit despre situaţia Guvernului la acest moment şi am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem în Parlament. Am subliniat de nenumărate ori că nu ne este teamă, vom merge în Parlamentul României, vom discuta cu partidele politice, astfel încât să obţinem votul de încredere”, a declarat Viorica Dăncilă, luni seară, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

Aceasta a subliniat că, nici dacă nu se va primi votul de încredere, Guvernul nu o să cadă. ”Vreau să sublIniez că ne dorim să avem votul de încredere al Parlamentului, dar în cazul în care nu obţinem acest vot de încredere Guvernul nu cade”, a mai spus Dăncilă.

“Dacă restructurarea va pica la vot, Guvernul va rămâne în forma actuală şi sigur atunci ne aşteptăm la moţiunea de cenzură, asta e tot. După cum spune şeful opoziţiei Orban sigur ne aşteptăm la moţiune de cenzură”, a spus şi Paul Stănescu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517