Guvernul dă asigurări că nu se va întrerupe curentul şi gazul

Scris de I. Z., 04 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Guvernul României dă asigurări că nu vor fi probleme cu furnizarea energiei electrice şi a gazului. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat de presă, transmis după întâlnirea de lucru pe care a avut-o prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Florin Spătaru, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, preşedintele ANRE, Dumitru Chiriţă, reprezentanţi ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz şi ai Ministerului Mediului.

Potrivit sursei citate, discuţiile au vizat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă, din perspectiva  evoluţiilor sectorului energetic în România. „Din analiză, a rezultat că furnizarea energiei electrice este asigurată atât pentru serviciile esenţiale, cât şi pentru consumatorii casnici şi alte categorii de consumatori.

În privinţa furnizării de gaze, sunt asigurate cantităţile de gaz pentru funcţionarea aprovizionării în condiţii de normalitate.” transmite Executivul.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 05 ianuarie 2022, ora 13:35

  De pe hotnews.ro: „Cine sunt noii secretari de stat de la Transporturi: Un fost consultant al unei companii chineze, fost şef la aeroporturi care a demisionat după nereguli grave / Un PSD-ist care susţine că autostrada A13 Braşov – Bacău „e singura fezabilă pentru trecerea Carpaţilor””.
  Sau:”Profesoara de chimie Cristina-Mirela Nedelcu, director al Şcolii Postliceale Sanitare ”Hippocrate” din Focşani şi consilier local PSD, a fost numită subsecretar de stat la Ministerul Culturii. Scandalul în care a fost implicată”.

  Sau de pe ziaristii.com: „Premierul liberal Nicolae Ciucă l-a numit miercuri secretar de stat la Ministerul Transporturilor pe Constantin Gabriel Bunduc, de la PSD Bacău, personaj care se împotriveşte deschis construirii Autostrăzii Târgu Mureş – Iaşi”.
  Sau: „Ciolacu împinge ţara spre Ro-Exit şi respinge deciziile Curţii Europene de Justiţie: „Există o decizie a CCR”, iar UE face „abuz” cu MCV” ​etc etc.

  Asta e partidul care are 39% in sondaje? Asa sint romanii, le place sa-si dea foc la valiza.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517