20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

Guvernul acordă 6 milioane de lei ajutor pentru sinistraţi

Se vor acorda ajutoare pentru familiile afectate de inundatii

Se vor acorda ajutoare pentru familiile afectate de inundatii

Guvernul va acorda, prin Ministerul Muncii, ajutoare de urgenţă constând în alimente, apă şi locuinţe modulare în valoare de 6 milioane de lei familiilor din zonele grav afectate de

inundaţiile care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, urmând ca Executivul să aprobe în şedinţă un proiect de hotărâre.

Premierul Viorica Dăncilă a adăugat că a discutat deja cu comisarul european Corina Creţu pentru ca România să acceseze fondul de solidaritate al Uniunii Europene, iar procedurile în acest sens sunt în derulare.

De asemenea, Viorica Dăncilă a subliniat că “este nevoie de o schimbare de optică”, în sensul că autorităţile trebuie să prevină inundaţiile. De aceea, spune ea, a cerut o evaluare pentru a vedea unde este necesară consolidarea digurilor: “Pagubele produse de inundaţii sunt foarte mari şi oamenii se uită cu speranţă la noi. Au nevoie să ştie că se pot baza pe noi.”

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 07 iulie 2018, ora 08:29

    Numai ca pt. prevenire ( executare/consolidare diguri, regularizari cursuri de apa, curatare albie ) trebe bani care nu exista deoarece guvernul PSD+ALDE risipesc banii contribuabililor la cei care nu muncesc sau la bugetarii care se prefac ca muncesc ca si in cazul celor din administratiile publice locale , in campaniile electorale, in Regiile autonome de stat , in institutii cu performante jalnice, etc. ( In timpul guvernarii PSD+ALDE cati Km. de autostrada au fost facute ? , Nici unul !!! ) Nici bani pt. dezvoltare nu exista deoarece au fost bagate in pensii speciale, indemnizatii speciale nerusinate, in dublarea salariilor celor din administratii, in bugetul serviciilor ( mafiotilor) etc. Ca urmare, din prevenire se va alege praful care exista si in capul Vioricai.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.