20.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Aurelia Fedorca, Eugen Kovacs. Titlul emisiunii: Război în PSD. (reluare) 01.30 Cultură 02.30 Natura ne cheamă 03.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coţ. Titlul emisiunii: Bacul de la Pomi se apropie de pensie. 05.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Ilyes. Titlul emisiunii: Zona metropolitană şi dezvoltarea comunelor limitrofe.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Ioan Marcel Malanca. Titlul emisiunii: Să cunoaştem protopopiatul Negreşti Oaş. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Aurelia Fedorca, Eugen Kovacs. Titlul emisiunii: Război în PSD. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară 14.30 Teleshopping 15.00 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile.

Guvernul acordă 6 milioane de lei ajutor pentru sinistraţi

Se vor acorda ajutoare pentru familiile afectate de inundatii

Se vor acorda ajutoare pentru familiile afectate de inundatii

Guvernul va acorda, prin Ministerul Muncii, ajutoare de urgenţă constând în alimente, apă şi locuinţe modulare în valoare de 6 milioane de lei familiilor din zonele grav afectate de

inundaţiile care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, urmând ca Executivul să aprobe în şedinţă un proiect de hotărâre.

Premierul Viorica Dăncilă a adăugat că a discutat deja cu comisarul european Corina Creţu pentru ca România să acceseze fondul de solidaritate al Uniunii Europene, iar procedurile în acest sens sunt în derulare.

De asemenea, Viorica Dăncilă a subliniat că “este nevoie de o schimbare de optică”, în sensul că autorităţile trebuie să prevină inundaţiile. De aceea, spune ea, a cerut o evaluare pentru a vedea unde este necesară consolidarea digurilor: “Pagubele produse de inundaţii sunt foarte mari şi oamenii se uită cu speranţă la noi. Au nevoie să ştie că se pot baza pe noi.”

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 07 iulie 2018, ora 08:29

    Numai ca pt. prevenire ( executare/consolidare diguri, regularizari cursuri de apa, curatare albie ) trebe bani care nu exista deoarece guvernul PSD+ALDE risipesc banii contribuabililor la cei care nu muncesc sau la bugetarii care se prefac ca muncesc ca si in cazul celor din administratiile publice locale , in campaniile electorale, in Regiile autonome de stat , in institutii cu performante jalnice, etc. ( In timpul guvernarii PSD+ALDE cati Km. de autostrada au fost facute ? , Nici unul !!! ) Nici bani pt. dezvoltare nu exista deoarece au fost bagate in pensii speciale, indemnizatii speciale nerusinate, in dublarea salariilor celor din administratii, in bugetul serviciilor ( mafiotilor) etc. Ca urmare, din prevenire se va alege praful care exista si in capul Vioricai.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.