Guvernul a stabilit: 2 decembrie 2022 va fi zi liberă la stat

Scris de I. Z., 19 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În şedinţa de Guvern de miercuri s-a hotărât ca 2 decembrie 2022 să fie zi liberă pentru salariaţii din instituţiile şi autorităţile publice. Scopul este de a face punte între zilele libere de 30 noiembrie şi 1 decembrie şi weekend. Este vorba de o zi de vineri care se situează între o zi de sărbătoare legală şi o zi de repaus săptămânal.

“Avem o prevedere în Codul Muncii care ne spune clar că, pentru predictibilitate pe parcursul anului, în luna ianuarie să aprobăm o astfel de hotărâre de guvern. Practic nu am făcut astăzi decât să respectăm Codul Muncii”, a precizat ministrul Muncii, Marius Budăi.
Budăi a estimat că nu vor fi declarate alte “punţi” în acest an, care să lege zile libere.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 20 ianuarie 2022, ora 11:26

    In loc sa reduca bugetarismul parazitar mult supradimensionat, guvernul Olteanului Ciuca arunca cu pomeni electorale !. Nivelul de indatorare publica a depasit 50% din PIB ceea ce vad ca nu-i deranjeaza/ingrijoreaza deloc pe actualii guvernanti !. Statul acesta esuat nu merita sa existe !!!. Aici doar Rusii mai pot face ordine !!!.

  2. Babacu a spus: 20 ianuarie 2022, ora 07:57

    Scopul real al acestei decizii (corecte) este sustinerea turismului romanesc.

  3. unul a spus: 20 ianuarie 2022, ora 06:43

    Tara asta merge asa de bine,ca guvernele romane nu au altceva de facut decat sa decreteze zile libere la stat.Da bravo ma”

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517