Guvernul a decis. Peste un milion de peroane vor primi măşti gratuit | Informaţia Zilei

Guvernul a decis: Peste un milion de persoane vor primi măşti gratuit

Guvernul Orban a alocat 150 de milioane de lei pentru achiziţia de măşti de protecţie, iar insula Belina revine în administraţia statului, a anunţat premierul Ludovic Orban în debutul şedinţei de Guvern.

În debutul şedinţei de guvern, premierul Orban a anunţat că aproximativ 1,1 milioane de persoane defavorizate vor primi măşti. De asemenea, premierul a anunţat că că Insula Belina şi Braţul Pavel revin în administrarea statului.

„Am o veste bună să vă dau. După o lungă perioadă în care insula Belina şi braţul Pavel au rătăcit prin mâinile prietenilor din Teleorman ai PSD-ului şi ai lui Dragnea, astăzi insula Belina va reveni în administrarea statului. Astăzi se semnează procesul verbal de preluare de către Apele Române a insulei Belina şi a braţului Pavel. Iar preluarea se va face fără contractele pe care le incheiase Consiliul Judeţean, adică beneficiarul ştiţi foarte bine, Tel Drum, practic preluarea va fi curată”, a declarat Ludovic Orban.

Abonează-te acum Online!
  1. Satmarean a spus: 21 mai 2020, ora 18:12

    Si pensiile speciale,mai stati pe ganduri nemernicilor !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345