Grindeanu, acuzaţii la adresa lui Drulă. Acesta se apără

Scris de I. Z., 03 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

sorin-grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu susţine că termenul pentru studiul de fezabilitate al autostrăzii Ploieşti – Braşov este de 30 de luni, iar studiul de fezabilitate al drumului Craiova Lugoj este de 4 ani.

Ministrul Grindeanu a arătat că licitaţia a fost organizată de predecesorul său, Cătălin Drulă (USR).

„Am preluat gestiunea Ministerului Transporturilor, pe acest proiect, pe ce înseamnă dezvoltarea autostrăzii Ploieşti – Braşov, undeva la începutul anului a fost scos la licitaţie. Era altcineva ministru la începutul anului 2021. A fost scos caietul de sarcini pentru studiu de fezabilitate şi proiectare pe Ploieşti – Braşov. Fostul ministru al Transporturilor a scos la licitaţie. Acea licitaţie s-a încheiat şi s-a încheiat caietul de sarcini sunând aşa: pentru SF, studiul de fezabilitate, 30 de luni, pentru proiectare 42 de luni. Să ştiţi că aţi auzit bine, asta este situaţia. ”, a spus Sorin Grindeanu la un post de televiziune.

Ministrul a adăugat că îşi doreşte să „găsească înţelegere” la cei care au câştigat licitaţia pentru studiul de fezabilitate şi proiectul autostrăzii Braşov, în aşa fel încât termenul să fie cât mai scurt.

„Cu asta mă lupt în acest moment”, a adăugat Grindeanu. El se declară încrezător că terenele vor fi scurtate. Fostul ministru Cătălin Drulă susţine că licitaţia a fost lansată în mandatul minitsrului Lucian Bode.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517