Grigore Pop, primarul comunei Târşolţ, prezintă situaţia pandemiei, sâmbătă la ITV

Scris de Ioan Aniţaş, 18 septembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Evoluţia îmbolnăvirilor cu noul virus Covid – 19 a readus în atenţia autorităţilor necesitatea impunerii respectării măsurilor stabilite de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

În urmă cu aproximativ o săptămână, şapte comune din Ţara Oaşului au fost carantinate ca urmare a numărului mare şi foarte mare de îmbolnăviri cu noul virus Covid-19. Evoluţia îmbolnăvirilor, potrivit spuselor unor specialişti, putea fi evitată sau măcar atenuată, cu respectarea unor condiţii impuse, dar şi prin instituirea unui control mai riguros atât la intrarea în ţară, cât şi la organizarea unor evenimente precum nunţile din Oaş, cu participarea a sute de persoane.

Pentru a afla unele detalii privind evenimentul nedorit, creşterea explozivă a cazurilor de Covid-19 în mai multe localităţi din Oaş, l-am invitat în studiourile Informaţia TV pe Grigore Pop, primarul comunei Târşolţ, unitatea administrativ teritorială din judeţ cu cea mai mare incidenţă a bolii. Dialogul va fi prezentat în cadrul emisiunii “Viaţa la ţară”, difuzată azi de la ora 20 şi redifuzată duminică de la ora 8.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517