14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Ghizela Pop este nemulţumită de cantitatea de pălincă primită de la pălincaroşul Valer Rus

Scris de Ioan Aniţaş, 16 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute am fost vizitaţi la redacţie de către Ghizela Pop, domiciliată în satul Mădăras, oraşul Ardud. Reclamanta avea asupra sa o copie a sesizării depuse la ANPC, împotriva lui Valer Rus, proprietar de pălincie în oraşul Ardud.

În urma unei înţelegeri verbale cu Valer Rus, reclamanta ar fi trimis prin intermediul unor membri de familie, 400 de litri de borhot de prune, spune reclamanta şi lemnele necesare distilării borhotului. Ca urmare a unor sincope de comunicare, pălincaroşul a distilat borhotul în lipsa proprietarei prunelor şi apoi a invitat-o să-şi ridice cei 15 litri de pălincă rezultată. În aparenţă lucrurile s-ar înscrie într-o anume stare de normalitate, dar realitatea infirmă ceastă supoziţie.

Ghizela Pop este revoltată de faptul că n-a fost anunţată în timp util ca să fie la pălincie, să asiste la procesul de distilare, să vadă cu ochii ei câtă pălincă iese. Cum cei doi „parteneri” n-au căzut la învoială, femeia care se simte păgubită, a început să depună reclamaţii pe la o serie de instituţii, inclusiv la noi, la ziar, cu gândul de a-l face de râs pe Valer Rus.

Urmare a sesizării l-am contactat şi pe cel reclamat, care ne-a pus la dispoziţie o serie de detalii atât în ceea ce priveşte înţelegerea, cât şi aspecte tehnice şi calitative privind borhotul. Nu intrăm în detalii. Din cele prezentate de Valer Rus se desprinde faptul că borhotul de fructe prezentat spre distilare nu era de calitate, motiv pentru care s-au obţinut doar 15 litri de pălincă. Noi nu ne-am propus acum să dăm dreptate reclamantei, dar nici persoanei reclamate. Am consemnat o stare de fapt. În rest rămâne pe seama lor să se înţeleagă sau să se certe şi să se reclame, sau chiar să se împace.

Abonează-te acum Online!
  1. Dingdong a spus: 18 mai 2019, ora 09:54

    https://www.youtube.com/watch?v=RpHAeaTuLys

  2. Dac Bulibas a spus: 17 mai 2019, ora 09:08

    Asta se intampla cand nu fierbi palinca de fata cu proprietarul !…. Cine are dreptate ?,…, nu stiu, dar in mod cert Valer Rus a gresit pt. care trebe sa plateasca intr-un fel sau altul. In lipsa proprietarului nu trebuia sa-i fiarba palinca.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.