Gheorghe Stan este noul viceprimar al municipiului Satu Mare | Informaţia Zilei

Gheorghe Stan este noul viceprimar al municipiului Satu Mare

Scris de Mirela Filimon, 28 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cel mai important proiect de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Satu Mare din 28 noiembrie a fost cel referitor la alegerea noului viceprimar. Gheorghe Stan a fost ales noul viceprimar al municipiului Satu Mare cu 14 voturi, din totalul de 20 exprimate.

„Din câte ştiu, o să am vreo 9 departamente de care o să mă ocup, de care sper să mă ocup cu succes până la sfârşitul mandatului. În timpul scurt cât mi-a rămas, îmi propun să duc la bun sfârşit şi în bune condiţii toate proiectele care sunt în derulare în cadrul Primăriei şi care vor fi de acum încolo. Mă recomandă pentru acestă funcţie propunerea Partidului Naţional Liberal şi probabil seriozitatea de care am dat dovadă de atâta timp”, a declarat viceprimarul ales.

Acesta are 53 de ani şi de profesie este economist. Deţine o societate comercială care activează în domeniul comerţului cu material lemnos. Este căsătorit şi are doi copii. Cel mare este student la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din Cluj, iar cel mic este elev în clasa a noua la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Viceprimarul Stan spune că a acceptat greu propunerea Partidului Naţional Liberal de a ocupa funcţia vacantă, pentru că a lucrat tot timpul în domeniul privat, are o activitate proprie. Este implicat în politică din anul 2005, prima dată fiind membru în PLD, când s-a înfiinţat partidul, apoi a devenit membru al PDL, iar în cele din urmă, al PNL.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345