George Simion, stropit cu cerneală

Scris de I. Z., 24 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luni, în Piaţa Unirii din Iaşi, copreşedintele AUR, George Simion a fost stropit cu cerneală de unul dintre participanţii la manifestările organizate de formaţiunea politică. Aflat la Iaşi, la manifestările organizate de AUR cu prilejul celebrării Zilei Unirii Principatelor Române, George Simion a fost stropit cu cerneală atunci când împreună cu colegii săi au venit să se prindă în Hora Unirii.

„Nu mă tem. A aruncat cineva cu cerneală. Ăsta nu e motiv să ne strice bucuria şi sărbătoarea. Să stropească, nu e nicio problemă, dar să ţină minte cine a condus ţara timp de 32 de ani. Eu nu mă supăr. Rog poliţia să nu-l amendeze pe individ, oricine ar fi. Nu voi face plângere „, a spus George Simion. Ieri, la Iaşi aproximativ 800 de persoane, majoritatea membri ai AUR au participat la un marş neautorizat, ignorând decizia CJSU conform căreia, din cauza pandemiei, nu pot fi organizate manifestări publice decât dacă la acestea participă maxim 100 de persoane. Un incident similar a avut loc şi anul trecut la Iaşi. Atunci, primarul Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt de una dintre persoanele aflate în Piaţa Unirii.

Abonează-te acum Online!
  1. patriot a spus: 26 ianuarie 2022, ora 09:29

    Trebuia stropi cu insecticid-contra paduchilor.

  2. Babacu a spus: 25 ianuarie 2022, ora 12:06

    Mă „frumuşaţă”, daca te-ar fi stropit cu cerneala tricolora ti-ar fi stat mai bine!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517