George Maior, audiat de DNA într-un caz al lui Dragnea | Informaţia Zilei

George Maior, audiat de DNA într-un caz al lui Dragnea

Scris de Vasile Andreica, 10 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ambasadorul României în SUA, George Maior, spune că a fost audiat, marţi, la sediul DNA în calitate de martor în legătură cu vizita pe care Liviu Dragnea a făcut-o în SUA în urmă cu doi ani şi jumătate şi susţine că nu a avut nicio implicare în organizarea vizitei respective.

“Am fost audiat în calitate de martor, în legătură cu dosarul vizitei fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor în SUA. De mult timp vroiam să vin. O discuţie foarte plăcută cu domnii procurorii. Dosarul este în procedură, nu pot să ofer detalii”, a declarat Maior, la ieşirea de la DNA. El susţine că nu a avut nicio implicare în organizarea vizitei respective.

Întrebat de jurnalişti de ce a fost chemat dacă nu a avut nicio implicare, George Maior a spus: “Ca martor, pot să spui multe despre contextul unei vizite”. Ambasadorul a precizat că miercuri va pleca în SUA.   

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517