20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Gata cu mâna ridicată. Consilierii locali vor vota printr-o apăsare de buton

Scris de Matei Larisa, 12 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Perioada în care consilierii locali din Satu Mare votau proiectele în mod ”tradiţional”, s-a încheiat. Sala de şedinţe a Consiliului Local a fost modernizată şi din iunie 2019 nu se va mai vota cu mâna ridicată, ci printr-o simplă apăsare de buton. Mai exact, Primăria Municipiului Satu Mare a achiziţionat un sistem audio de înregistrare vocală şi de vot pentru sala de şedinţe a Consiliului Local, respectiv pentru organizarea conferinţelor şi a dezbaterilor publice.

”Astfel, pentru faptul că în sala de şedinţe a Consiliului Local au loc dezbateri şi şedinţe de lucru în comisii de urbanism, de circulaţie etc, care necesită proiectarea unor hărţi, imagini sinteze şi pentru a uşura modul de lucru, totodată pentru a scurta şi eficientiza modul de vot în şedinţele de Consiliu Local, s-a considerat necesar achiţionarea acestui sistem audio video. Acest proiect l-am avut în vedere de mai multe luni, deoarece am observat cu toţii că au fost situaţii în care unii consilieri ba nu au votat, ba au votat de două ori. E un sistem care e funcţional în 90% din municipiile reşedinţă de judeţ sau în alte instituţii publice. Nu mai este un lux, ci un lucru util de care trebuie să ne folosim”, susţine primarul Kereskenyi Gabor.

Abonează-te acum Online!
  1. adi a spus: 12 iunie 2019, ora 21:31

    Ptr,asta ati marit taxele si impozitele pe sest rahatilor Aveti bani ptr,asa ceva ?Nu va e rusine va doare in basca de satmareni ;urmariti doar interesele voastre Sa va fie rusine

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.