00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Gata cu mâna ridicată. Consilierii locali vor vota printr-o apăsare de buton

Scris de Matei Larisa, 12 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Perioada în care consilierii locali din Satu Mare votau proiectele în mod ”tradiţional”, s-a încheiat. Sala de şedinţe a Consiliului Local a fost modernizată şi din iunie 2019 nu se va mai vota cu mâna ridicată, ci printr-o simplă apăsare de buton. Mai exact, Primăria Municipiului Satu Mare a achiziţionat un sistem audio de înregistrare vocală şi de vot pentru sala de şedinţe a Consiliului Local, respectiv pentru organizarea conferinţelor şi a dezbaterilor publice.

”Astfel, pentru faptul că în sala de şedinţe a Consiliului Local au loc dezbateri şi şedinţe de lucru în comisii de urbanism, de circulaţie etc, care necesită proiectarea unor hărţi, imagini sinteze şi pentru a uşura modul de lucru, totodată pentru a scurta şi eficientiza modul de vot în şedinţele de Consiliu Local, s-a considerat necesar achiţionarea acestui sistem audio video. Acest proiect l-am avut în vedere de mai multe luni, deoarece am observat cu toţii că au fost situaţii în care unii consilieri ba nu au votat, ba au votat de două ori. E un sistem care e funcţional în 90% din municipiile reşedinţă de judeţ sau în alte instituţii publice. Nu mai este un lux, ci un lucru util de care trebuie să ne folosim”, susţine primarul Kereskenyi Gabor.

Abonează-te acum Online!
  1. adi a spus: 12 iunie 2019, ora 21:31

    Ptr,asta ati marit taxele si impozitele pe sest rahatilor Aveti bani ptr,asa ceva ?Nu va e rusine va doare in basca de satmareni ;urmariti doar interesele voastre Sa va fie rusine

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.