01.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 03.30 Sport 04.45 Portret de artist, invitat: Maria Carmen Sas. 05.50 Cultură cu Laczko Eva. Titlul emisiunii: O jumătate de secol de teatru la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 09.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cât de afectate sunt firmele de pandemia de Coronavirus? 10.30 Cultură cu Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Obiective versus fantezii. 16.25 Concert Sinfonic la Filarmonica Dinu Lipatii din Satu Mare. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Garda de Mediu Satu Mare a aplicat amenzi de 80.000 lei în decurs de două luni

Scris de Cristina Bursuc, 14 martie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cursul primelor două luni din acest an, Comisariatul Judeţean Satu Mare al Gărzii Naţionale de Mediu a efectuat un număr total de 64 de inspecţii.

În cadrul acestora s-au putut distinge: 18 controale efectuate în urma sesizărilor, 4 controale pentru verificarea realizării măsurilor stabilite la inspecțiile anterioare, 2 controale în urma autosesizării, 21 controale dispuse de Comisariatul General al Gărzii Naționale de Mediu, 11 controale de verificare a respectării condiţiilor impuse în actele de reglementare, 3 acțiuni de control la obiective noi, 5 controale pentru emiterea, revizuirea actelor de reglementare.

Principalele neconformităţi constatate de comisarii Gărzii de Mediu Satu Mare în urma controalelor efectuate în perioada menţionată au fost: gestionarea necorespunzătoare a deşeurilor (abandonare deșeuri, neîntocmirea evidenţei gestiunii deşeurilor, lipsa formularelor de transport deşeuri); nesolicitarea actelor de reglementare din punct de vedere al protecţiei mediului pentru activităţile desfăşurate; încălcări ale prevederilor legale privind protecția atmosferei.

În urma acestor controale, au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 80.000 lei, precum și 2 sancțiuni complementare de desființare a lucrărilor începute fără acte de reglementare.

De menționat că în cursul perioadei analizate nu au fost înregistrate poluări, accidente sau incidente care să ducă la afectarea gravă a factorilor de mediu apă, aer, sol.

Abonează-te acum Online!
 1. pop a spus: 18 martie 2020, ora 13:58

  Dar exista aceasta institutie in SatuMare???????

 2. ulpius a spus: 16 martie 2020, ora 07:30

  Dar cu loturile intravilane lasate in paragina,unde domneste ambrozia și alte buruieni cum rămâne ? Pe aceste locuri se aruncă gunoaie …. Unul dintre aceste locuri este situat in fața Bisericii ortodoxe de le str Barițiu. Primăria dă din umeri ,iar Garda de mediu se face că nu vede . Așteptam să vedem cum decurg lucrurile și schimbăm forul la care ne adresăm .

 3. adi a spus: 15 martie 2020, ora 09:33

  Haahaaaa au iesit ursii din barlog V-ati speriat hahalelelor dupa scandalul de la Bucuresti??? Va e frica ca pierdeti locsorul calduti si bine platit,?? Nu mai merge la mica intelegere???Se poate ?????Cit va tine acest chef de lucru la voi fratilor ,sau a si pierit deja?????Rusinica!!!!!!!!!!Haahaaaaa!!!

 4. adi a spus: 15 martie 2020, ora 09:32

  Haahaaaa au iesit ursii din barlog V-ati speriat hahalelelor dupa scandalul de la Bucuresti??? Va e frica ca pierdeti locsorul calduti si bine platit,?? Nu mai merge la mica intelegere???Se poate ?????Cit va tine acest chef de lucru la voi fratilor ,sau a si pierit deja?????Rusinica!!!!!!!!!!Haahaaaaa!!!

 5. trecătorprin satu mare a spus: 14 martie 2020, ora 12:03

  De tăierea/toaletarea copacilor cine se ocupă să fie făcută cum trebuie?
  Cum trebuie tăiați copacii? In ce zonă? Unii copaci au rămas fără crengi, alții, la 20 de metri distanta, sunt abandonați.
  Există un plan oarecare sau doar amenzi?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.