20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Gala „PrimaGym, de 20 de ani alături de tine” a premiat fidelitatea

Scris de Ioana Vladimirescu, 04 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Echipa PrimaGym aşteaptă sătmărenii de toate vârstele în Piaţa Eroii Revoluţiei nr. 5 cu antrenamente fel de fel

Marţi, 3 octombrie 2017, Centrul de aerobic, cycling şi fitness PrimaGym Satu Mare a purtat straie de sărbătoare cu prilejul galei aniversare „PrimaGym, de 20 de ani alături de tine”.
Cei 20 de ani de mişcare, sănătate, încredere şi prietenie au îndrumat paşii a zeci de sătmăreni de toate vârstele spre centrul situat în Satu Mare, Piaţa Eroii Revoluţiei nr. 5.
Participanţii la Gala „PrimaGym, de 20 de ani alături de tine” au venit cu flori şi cadouri pentru echipa de antrenori şi reprezentantele clubului sportiv, Ilona Ilyes, pe care toată lumea o strigă Babi, şi Simona Niste. Sunt cele două doamne care au reuşit să insufle sătmărenilor de toate vârstele dragostea pentru mişcare. Gala a fost un prilej numai bun pentru o călătorie în timp. Participanţii au avut ocazia să afle cum a fost primul antrenament la PrimaGym, încă de vremea în care funcţiona la Voinţa, cum era PrimaGym acum 20 de ani şi ce schimbări s-au făcut în timp.
În aplauzele celor prezenţi au venit în faţă antrenorii Ilyes Ilona, Simona Niste, Barta Zoltan, Rita Szolosi, Renata Bogdan, Andreea Seleş, Anita Moricz, Titus Osz, Petru Pasztor, Katona Jozsef, recepţionerele Olah Tabita şi Borbely Agota. Pornind de la ideea că 20 de ani nu e puţin nici când ne gândim la timpul ce s-a scurs, nici când ne gândim la ce înseamnă pentru o afacere să reziste pe piaţă, PrimaGym a dorit să premieze fidelitatea. S-au acordat numeroase diplome clienţilor fideli, mulţi la număr, precum şi un mare premiu, special, unei cursante care nu a lipsit de la niciun antrenament decât în zilele şi sărbătorile legale şi în concediul de odihnă de 20 de ani încoace.
Punctul final al galei a constat într-o prezentare de modă. A fost pusă în scenă, impresionând publicul, colecţia „Body Shapes” by CM – creation de mode, o colecţie inspirată din cultura fitness constând în ţinute derivate din vestimentaţia de sală, designerii Sebastian David şi Cosmin Mureşan jucându-se cu ideea de athleisure. O colecţie realizată exlusiv pentru aniversarea a 20 de ani de existenţă.
În încheiere, participanţii au cântat „La mulţi ani” şi au servit o cupă de şampanie şi o mică gustare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.