Gală de deschidere de stagiune la Trupa Harag György

Scris de Eva Laczko, 17 august 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Început de stagiune teatrală în plin sezon turistic! Ne surprinde, dar de fapt, nu ar trebui să ne mirăm. Pandemia a provocat mari pagube în toate domeniile culturii, iar iubitorii de teatru abia aşteaptă să poată viziona un spectacol adevărat.

Data de 20 august, momentul de vârf al Zilelor Culturale Partium este un prilej, cum nu se poate mai potrivit pentru deschiderea unei stagiuni într-un oraş în care Thalia a obişnuit publicul cu lumea sa minunată. Astfel, vineri, 20 august, de la ora 18.00, Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare aşteaptă publicul la gala de deschidere a stagiunii 2021/2022. Trupa va deschide noua stagiune cu acest eveniment special, dorind să ofere publicului momente de delectare după perioada grea a ultimei stagiuni, când, din cauza pandemiei, întâlnirea cu publicul a fost foarte rară.

Acum însă, la începutul unei noi stagiuni pline de speranţe, trupa doreşte să mulţumească, cu acest spectacol special, pentru fidelitatea publicului, căci dacă un început de stagiune este bun, trebuie să aducă după sine doar succese în continuare. În cadrul galei vor evolua pe scenă aproape toţi membrii trupei într-o atmosferă cu totul specială deoarece se doreşte reconstituirea atmosferei anilor 70-80, în decorul realizat de Fornvald Gréti şi în costumele selectate de Szabó Anna. Regizorul este Nagy Regina, coregraful Szabó Franciska, conducătorul muzical al galei Manfrédi Annamária, iar materialul video este realizat de Süveg Károly.

La fel ca în anii precedenţi, după spectacol, publicul va fi invitat, şi de data aceasta, la tradiţionala cină de pâine cu untură şi vin şi va avea ocazia de a discuta cu membrii trupei.

Bilete pentru spectacol se pot achiziţiona la agenţia teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 şi 17.00, respectiv sâmbătă între orele 10.00 şi 13.00, iar bilete online: la biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi Biroul PR al Trupei Harag György sau agenţia teatrală, la numerele de telefon 0261.712.106 sau 0736.625.907.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517