26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Gabriel Zetea şi Doina Pană sunt susţinuţi de Organizaţia PSD Maramureş pentru funcţiile de vicepreşedinţi

Scris de Stela Cădar, 08 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Organizaţia PSD Maramureş îi susţine pe Gabriel Zetea şi Doina Pană pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Regiunii de Nord-Vest.  Social-democraţii maramureşeni s-au reunit joi, 7 martie, într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, pentru a aproba rezoluţiile Organizaţiei PSD Maramureş privind susţinerea liderului judeţean, Gabriel Zetea şi a fostului ministru, Doina Pană, pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, propuneri care vor fi votate în cadrul Congresului Extraordinar al formaţiunii, care va avea loc în 10 martie, la Bucureşti.

Totodată, în cadrul aceleiaşi şedinţe s-a aprobat şi rezoluţia Organizaţiei PSD Maramureş pentru susţinerea lui Marian Neacşu în funcţia de secretar general al PSD la nivel central, se arată într-un comunicat de presă al PSD Maramureş. 

”Organizaţia Judeţeană a PSD Maramureş, întrunită în şedinţa din 7 martie 2018, îşi manifestă susţinerea totală pentru Gabriel Valer Zetea, preşedintele Partidului Social Democrat, filiala Maramureş, propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, la Congresul PSD din 10 martie 2018. Menţionăm rezultatele istorice pe care filiala PSD Maramureş le-a înregistrat sub conducerea sa, începând cu anul 2014, atât la alegerile europarlamentare, cât şi la alegerile prezidenţiale, iar apoi la alegerile locale şi la cele parlamentare”, se arată în textul rezoluţiei.

În ceea ce priveşte susţinerea acordată Doinei Pană pentru funcţia de vicepreşedinte al Regiunii Nord Vest, Organizaţia PSD Maramureş a subliniat, în textul rezoluţiei, rezultatele remarcabile pe care le-a înregistrat în mandatele sale de ministru al Apelor şi Pădurilor, dar şi în cadrul Organizaţiei Bistriţa-Năsăud.

Cea de-a treia rezoluţie de susţinere propusă de Organizaţia PSD Maramureş este pentru ca Marian Neacşu să continue mandatul de secretar general al partidului, fiind precizate, în rezoluţie, capacităţile sale organizatorice şi relaţia de bună colaborare pe care o are cu toate organizaţiile social-democrate din ţară.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 09 martie 2018, ora 12:30

    Romanii au fost si vor fi niste slugi deoarece au aceasta mentalitate si nu stiu sa conduca. Si acum sunt slugi ai UE si SUA. Fac tot ce-i impun acestia !. Nu degeaba a fost adus la vremea respectiva Regele Carol I care sa-i conduca. Si de slugi este nevoie pe lumea asta. Capul aplecat sabia nu-l taie.,…, nu-i asa ?.

  2. Babacu a spus: 09 martie 2018, ora 10:17

    Cum e sa fi PSD-ist? Inseamna ca ai probleme mari de personalitate, chiar si de caracter. Daca esti om serios cum poti accepta sa fii condus de infractori? Eu niciodata n-as accepta, cu riscul de a fi dat afara in secunda urmatoare. Din nefericire oameni cu mentalitate de sluga sint inca multi.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.