Fundaţia „Castelul Erhard” în atenţia oamenilor de afaceri sătmăreni

Un important centru comercial alimentar cu sediul central în Satu Mare susţine caritabil Fundaţia „Castelul Erhard, o fundaţie dedicată strict copiilor cu tulburări de spectru autist, o fundaţie menţinută în proporţie de 85% de părinţii acestor copii.

Cum a luat naştere „Castelul Erhard”?

În 2011, mama unui copil diagnosticat cu sindromul Asperger a simţit pe propria piele cum este să fii neputincios. Ea a realizat că deşi la noi există şcoli pentru oameni cu dezabilităţi, nu există specialişti care să se ocupe strict de copii cu sindromul Asperger.

„Pentru un părinte nu există imposibil când vrea să îşi vadă copilul fericit!” ne spune fondatoarea acestei instituţii, Edita Enciu.

Astfel, după lungi cercetări şi documentări, cursuri urmate în străinătate despre acest sindrom şi despre recuperarea din acesta, în 2013 se pun bazele fundaţiei, începând cu câţiva copii printre care şi fiul dânsei. În momentul de faţă, fundaţia ajută la recuperarea a 39 de copii, prin terapie adaptată după nevoile individuale ale fiecăruia.

Mai multe informaţii despre activităţile Fundaţiei „Castelul Erhard” găsiţi accesând site-ul www.castelulerhard.ro şi pe pagina lor de Facebook sub acelaşi nume.

În perioada iunie – august 2019 derulăm o campanie, prin care atragem atenţia lumii asupra acestui sindrom, care este recuperabil.

Un copil care suferă de Asperger, se poate reabilita, se poate integra în societate, se poate recupera.

Perioada acţiunii este de 1 iunie – 31 august 2018, perioadă în care 5% din valoare vânzării a 6 produse stabilite oferim asociaţiei Castelul Erhard.

Campania se va încheia în 15 septembire 2019. Din suma de bani adunată se va achiziţiona o tablă interactivă, un instrument important de altfel pentru educarea acestor copii.

Cumpărând aceste produse din magazinele proprii şi francizate contribuiţi şi dumneavoastră cu 5% din valoare acestora la recuperarea acestor copii.

Deasemenea, puteţi ajuta aceşti copii virând bani în contul asociaţiei:

RO88 BTRL RONC RT03 7703 9401 cod: CBA ASPERGER.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517