22.10.2019 00.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: 05.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Mihaela Grigorean. 06.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș.Titlul Emisiuni: 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuț Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 10.50 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitați: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 14.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Problematica mediului văzută de un important oficial. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Maria Carmen Sas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii și sănătatea mintală. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Fundația „Castelul Erhard” în atenția oamenilor de afaceri sătmăreni

Un important centru comercial alimentar cu sediul central în Satu Mare susține caritabil Fundația „Castelul Erhard, o fundație dedicată strict copiilor cu tulburări de spectru autist, o fundație menținută în proporție de 85% de părinții acestor copii.

Cum a luat naștere „Castelul Erhard”?

În 2011, mama unui copil diagnosticat cu sindromul Asperger a simțit pe propria piele cum este să fii neputincios. Ea a realizat că deși la noi există școli pentru oameni cu dezabilități, nu există specialiști care să se ocupe strict de copii cu sindromul Asperger.

„Pentru un părinte nu există imposibil când vrea să își vadă copilul fericit!” ne spune fondatoarea acestei instituții, Edita Enciu.

Astfel, după lungi cercetări și documentări, cursuri urmate în străinătate despre acest sindrom și despre recuperarea din acesta, în 2013 se pun bazele fundației, începând cu câțiva copii printre care și fiul dânsei. În momentul de față, fundația ajută la recuperarea a 39 de copii, prin terapie adaptată după nevoile individuale ale fiecăruia.

Mai multe informații despre activitățile Fundației „Castelul Erhard” găsiți accesând site-ul www.castelulerhard.ro și pe pagina lor de Facebook sub același nume.

În perioada iunie – august 2019 derulăm o campanie, prin care atragem atenția lumii asupra acestui sindrom, care este recuperabil.

Un copil care suferă de Asperger, se poate reabilita, se poate integra în societate, se poate recupera.

Perioada acțiunii este de 1 iunie – 31 august 2018, perioadă în care 5% din valoare vânzării a 6 produse stabilite oferim asociației Castelul Erhard.

Campania se va încheia în 15 septembire 2019. Din suma de bani adunată se va achiziționa o tablă interactivă, un instrument important de altfel pentru educarea acestor copii.

Cumpărând aceste produse din magazinele proprii și francizate contribuiți și dumneavoastră cu 5% din valoare acestora la recuperarea acestor copii.

Deasemenea, puteți ajuta acești copii virând bani în contul asociației:

RO88 BTRL RONC RT03 7703 9401 cod: CBA ASPERGER.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.