Funcţionarii APIA vor lucra la sfârşiturile de săptămână din luna mai | Informaţia Zilei

Funcţionarii APIA vor lucra la sfârşiturile de săptămână din luna mai

Scris de Ioan Aniţaş, 26 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Mai sunt aproape trei săptămâni până la 15 mai, termen final impus de Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – MADR, pentru depunerea cererilor de subvenţii aferente anului 2019.

Pentru a putea menţine ritmul bun de până acum în preluarea cererilor, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură – APIA Central, irectorul general Adrian Pintea a recomandat unităţilor din teritoriu să-şi stabilească programul de lucru, desigur prelungit, în funcţie de necesităţile specifice.

După cum ne-a spus Virgil Dragoş (foto), directorul APIA Satu Mare, la Satu Mare, vineri, 26 aprilie o să fie zi de lucru, după care se reia activitatea pe 2 mai. În dorinţa de a deservi cât mai mulţi fermieri, o serie de funcţionari ai APIA au făcut programări inclusiv pentru zilele de la sfârşiturile de săptămână din luna mai. Ca o precizare, potrivit unor informaţii obţinute pe surse, în cursul zilei de marţi, 23 aprilie, cel puţin la Satu Mare, sistemul informatic a fost cu probleme, ceea ce înseamnă pierdere de timp independent de voinţa funcţionarilor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345