Image 1
Image 2

Frigărui vegetariene cu ciuperci

Frigarui cu ciuperci
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Frigarui cu ciuperci
Frigarui cu ciuperci

Ingrediente:

– 300-350 g de ciuperci champignon, pe cât posibil de mărimea unor nuci,

– 2 buc zucchini sau dovlecei,

– 400 g roşii mărunte (dacă sunt mai mari se pot tăia bucăţi),

– 2 ardei graşi,

– 2 cepe sau 16 căţei de usturoi (pentru 8 frigărui),

– sare, piper

Mod de preparare:

Ciupercile, usturoiul şi roşiile (dacă sunt mărunte) se folosec întregi, iat restul ingredientelor, după ce se spală de taie cubuleţe. Se înşiră pe beţe cât mai aspectuos, în aşa fel încât culorile să alterneze, iar usturoiul sau ceapa să nu fie în capătul frigăruii. Se condimentează şi se prăjesc la grătar, sau eventual la cuptor. Se pot servi ca fel principal, sau cu piure de cartofi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

RĂSFĂȚ CULINAR

Tort de clătite cu sirop caramel

Ştim că sunteţi nişte femei ocupate, dar mai ştim că, din când în când, doriţi să vă răsfăţaţi familia cu bunătăţi. Iată o reţetă rapidă şi delicioasă care va mulţumi pe toată lumea. Este pe gustul fiecaruia, care il mananca. Este usor la gust, putin dulce, deoarece in combinatie cu caramelul, preparat din mere si alune de padure coapte, foarte dulce si aromat ii reda un sharm si un gust deosebit.

TOCĂNIȚE

Carbonade Flamande (Tocană belgiană de vită cu bere)

Carbonade Flamande este o tocană belgiană de vită cu bere care este plină de ceapă caramelizată, slănină și carne de vită fragedă, gătită lent. Servită cu cartofi prăjiți tăiați gros sau cu cartofi fierți, această tocană este rețeta perfectă pentru mâncarea confortabilă de iarnă