18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

Fraţii Prodan îşi comemorează tatăl cu un turneu de fotbal

Scris de Constantin Demian, 26 octombrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ciprian şi Daniel vor avea invitaţi de marcă la baza Rania

La zece ani de la trecerea în nefiinţă a lui Corneliu Prodan, la baza sportivă „Rania” din Satu Mare va fi programat un turneu de fotbal menit să omagieze memoria celui care a fost tatăl cunoscuţilor fotbalişti Daniel şi Ciprian Prodan. Turneul, care se vrea a fi un adevărat eveniment fotbalistic, va avea loc pe parcursul zilei de duminică.

Pentru a da o notă aparte acestui eveniment,  la turneu vor fi invitaţi o serie de foşti fotbalişti de seamă ai României, mulţi dintre ei componenţi ai „generaţiei de aur” generaţie din care a făcut parte şi Daniel Didi Prodan. Printre cei care şi-au confirmat prezenţa la Satu Mare se numără Belodedici, Fl. Petre, Claudiu Niculescu, Romulus Buia, Toni Doboş, Jean Vlădoiu, Cristi Dulca, Tibor Szelimesi sau Răducioiu, ultimii doi aflându-se în Italia, dar au promis că vor încerca să ajungă la Satu Mare. Iar spectatorii care vor fi prezenţi la turneu vor avea ocazia să-i vadă în teren pe cei de mai sus într-un meci care va avea loc în deschiderea turneului, meci în care „internaţionalii” vor întâlni o echipă alcătuită din foste glorii ale fotbalului sătmărean, Ovidiu Suciu, Erdei, Szilagyi, Mucenica, Paul Mihai, Câmpan, Mircea Bolba, Tibi Csik, Cipri Prodan. Iar pe lista invitaţilor de onoare, pe care îi vom vedea probabil şi în teren, sunt Adrian Ştef, Ovidiu Silaghi sau Tarr Csongor. Acest joc „vedetă” va începe la ora 12.00.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.