20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

Fraţii Prodan îşi comemorează tatăl cu un turneu de fotbal

Scris de Constantin Demian, 26 octombrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ciprian şi Daniel vor avea invitaţi de marcă la baza Rania

La zece ani de la trecerea în nefiinţă a lui Corneliu Prodan, la baza sportivă „Rania” din Satu Mare va fi programat un turneu de fotbal menit să omagieze memoria celui care a fost tatăl cunoscuţilor fotbalişti Daniel şi Ciprian Prodan. Turneul, care se vrea a fi un adevărat eveniment fotbalistic, va avea loc pe parcursul zilei de duminică.

Pentru a da o notă aparte acestui eveniment,  la turneu vor fi invitaţi o serie de foşti fotbalişti de seamă ai României, mulţi dintre ei componenţi ai „generaţiei de aur” generaţie din care a făcut parte şi Daniel Didi Prodan. Printre cei care şi-au confirmat prezenţa la Satu Mare se numără Belodedici, Fl. Petre, Claudiu Niculescu, Romulus Buia, Toni Doboş, Jean Vlădoiu, Cristi Dulca, Tibor Szelimesi sau Răducioiu, ultimii doi aflându-se în Italia, dar au promis că vor încerca să ajungă la Satu Mare. Iar spectatorii care vor fi prezenţi la turneu vor avea ocazia să-i vadă în teren pe cei de mai sus într-un meci care va avea loc în deschiderea turneului, meci în care „internaţionalii” vor întâlni o echipă alcătuită din foste glorii ale fotbalului sătmărean, Ovidiu Suciu, Erdei, Szilagyi, Mucenica, Paul Mihai, Câmpan, Mircea Bolba, Tibi Csik, Cipri Prodan. Iar pe lista invitaţilor de onoare, pe care îi vom vedea probabil şi în teren, sunt Adrian Ştef, Ovidiu Silaghi sau Tarr Csongor. Acest joc „vedetă” va începe la ora 12.00.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.