20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Franţa dă câştigătoarea concursului de floretă de la Satu Mare (Foto)

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Venissia Thepaut a bătut-o în finală pe Alina Poloziuk cu scorul de 15-12

Sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare a găzduit sâmbătă pentru a zecea oară o etapă de circuit european la floretă cadete, doar individual. Cupa Satu Mare – Memorial “Ecaterina Stahl” s-a bucurat din nou de succes, îşi menţine nivelul ridicat de concurs. La start s-au prezentat 91 de sportive venite din 12 ţări.

Vorbim despre sportive din România, Ucraina, Ungaria, Suedia, Slovacia, Polonia, Olanda, Franţa, Cehia, Belgia, Bulgaria şi Croaţia.

Totul a început la ora 9:00 cu faza grupelor pentru ca marea finală să o avem în jurul orei 19:00. Ultimul act le-a dat pe Alina Poloziuk (câştigătoarea din 2018) şi Venissia Thepaut (foto – prima din stânga). O finală echilibrată şi care a fost câştigată meritat de sportiva din Franţa. Dar iată meciurile finale de sâmbătă:

Tablou de 8
• Alina Poloziuk (UKR) – Emilia Corbu (CSTA) 15-13
• Olga Sopit (UKR) – Mariia Syzareva (UKR) 14-15
• Lisa Lezinska (FRA) – Nikoletta Korlat (UKR) 15-13
• Venissia Thepaut (FRA) – Miriam Schreiber (SWE) 15-5
Semifinale
• Poloziuk – Syzareva 15- 2
• Lezinska – Thepaut 4-15
Finala
• Poloziuk – Thepaut 12-15

CS Satu Mare a avut trei sportive în concurs, iar cea mai bine clasată a fost Teodora Şofran, locul 14. Precizăm că Teodora Şofran va reprezenta România la Campionatul European de cadete de peste două săptămâni.

Revenind la concursul de sâmbătă, Melissa Korossy a încheiat pe locul 23, iar Diana Şuta pe locul 41. Floreta de la CS Satu Mare este antrenată de Dan Şuta, Arnold Izsaki, Attila File şi Eva Lengyel.

“Nu ne-am aşteptat la un număr aşa mare de participante. Înseamnă că începem din nou să contăm din punct de vedere al importanţei şi aici poate fi ultimul test înaintea Europenelor de cadeţi de peste două săptămâni. Pentru un orăşel ca Satu Mare este destul de mult să vină sportive din 12 ţări. Ne batem de la egal la egal cu marile capitale din Europa. Concursul s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii, fără accidentări, fără reproşuri sau probleme de arbitraj. Reuşim să menţinem un nivel ridicat al acestei competiţii şi de aceea vin mai multe sportive de la an la an”, ne-a declarat Dan Şuta.

“Mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizare pentru că duc tradiţia acestui concurs mai departe”, a transmis Cristina Stahl.

Altfel, duminică s-a desfăşurat concursul pe echipe de la Satu Mare. Vom reveni cu rezultatele înregistrate.

Organizatorii concursurilor de mai sus au fost Primăria Satu Mare, CSM Satu Mare, CS Satu Mare şi Federaţia Română de Scrimă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.