24.04.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Farcău, Beniamin Urs, Marius Orha. Titlul emisiunii: Iohannis refuză toate cele trei propuneri de miniştri.(reluare) 01.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea – raport la 4420 de zile. 02.50 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 04.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan invitat: Dan Brumboiu. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii:Sfaturi pentru Sărbătorile Pascale. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitaţi: Marcu Greta, Zell Stefan. Titlul emisiunii: Să facem cunoştinţă cu Casa Buki.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cristian Boloş. Titlul emisiunii: Săptămâna Patimilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Farcău, Beniamin Urs, Marius Orha. Titlul emisiunii: Iohannis refuză toate cele trei propuneri de miniştri.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Adriana Hagău, Mircea Muncean. Titlul emisiunii: Avortul în România. 14.00 Teleshopping 14.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii:Sfaturi pentru Sărbătorile Pascale. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan invitat: Dan Brumboiu. 16.15 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi: Ioana Borodi, Liviu Ivasuc. Titlul emisiunii: Sătmărenii se descurcă excelent la Independenţa Baia Mare. 17.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Îmbracă un copil de Sfintele Paşti. 17.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Deputat Romeo Nicoară raport din parlament. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea – raport la 4420 de zile.

Fotbaliştii de la CSM-Olimpia Satu Mare au încheiat sezonul oficial de toamnă

Scris de Constantin Demian, 08 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Clubului sătmărean a câştigat toate meciurile din turul Ligii a 4-a, Seria B

Chiar dacă mai sunt de jucat câteva meciuri în Liga IV-a la fotbal, cel puţin pentru o echipă sezonul de toamnă s-a încheiat. Este cazul echipei Clubului Sportiv Municipal, liderul absolut al Seriei B din Liga IV-a.

CSM-Olimpia Satu Mare a încheiat sezonul de toamnă mai devreme, în ziua de miercuri când avea programt meci cu Voinţa Doba. Dar echipa din Doba, care avea calitatea de gazdă, nu s-a prezentat la joc, iar meciul a fost omologat cu 3-0 în favoarea grupării sătmărene.

Dincolo de acest amănunt, putem spune că echipa pregătită de Zoltan Ritli s-a impus fără probleme în toate meciurile pe care le-a jucat. CSM a câştigat tot, a acumulat maximum de puncte, 33, din 11 meciuri şi are un golaveraj bun, 49-2. Cele mai concludente victorii, 12-0 şi 10-1 au fost obţinute în faţa echipelor din Craidorolţ şi Babţa. În acelaşi timp, CSM s-a impus de trei ori la limită, 2-1 cu Someşul Oar, 1-0 cu Luceafărul Decebal şi 1-0 cu Recolta Dorolţ.

20 de jucători folosiţi de Zoltan Ritli

Pe parcursul sezonului antrenorul Zoltan Ritli a utilizat un număr de 20 jucători: Daniel Oşan (fără gol primit în 7 meciuri) şi Raul Cherecheş – portari; Raul Ritli, Vlad Ţoca, Marius Doroş, Bogdan Nyilvan, Rareş Nyilvan, Istvan Swarckopf, Nagy Mate, Flaviu Ionescu, Bogdan Faur, Gabi Cădar/Angelo Şimon, Robert Chifor, Mircea Bordac, Raul Ştef, Vlad Maxim, Marian Zima, Patrick Horotan – jucători de câmp.

Vacanţă doar din decembrie

De la Zoltan Ritli am aflat că jucătorii nu intră în vacanţă chiar dacă nu mai au meciuri de jucat. Până în a doua jumătate a lunii decembrie sunt programate 3-4 antrenamente săptămânal.

În acelaşi timp conducerea clubului încearcă să perfecteze şi câteva meciuri amicale.

La final să mai punctăm că şi echipa de juniori a CSM-lui (antrenori Tibi Csik şi Paul Levente) este pe primul loc în serie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.