18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

Fotbaliştii de la CSM-Olimpia Satu Mare au încheiat sezonul oficial de toamnă

Scris de Constantin Demian, 08 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Clubului sătmărean a câştigat toate meciurile din turul Ligii a 4-a, Seria B

Chiar dacă mai sunt de jucat câteva meciuri în Liga IV-a la fotbal, cel puţin pentru o echipă sezonul de toamnă s-a încheiat. Este cazul echipei Clubului Sportiv Municipal, liderul absolut al Seriei B din Liga IV-a.

CSM-Olimpia Satu Mare a încheiat sezonul de toamnă mai devreme, în ziua de miercuri când avea programt meci cu Voinţa Doba. Dar echipa din Doba, care avea calitatea de gazdă, nu s-a prezentat la joc, iar meciul a fost omologat cu 3-0 în favoarea grupării sătmărene.

Dincolo de acest amănunt, putem spune că echipa pregătită de Zoltan Ritli s-a impus fără probleme în toate meciurile pe care le-a jucat. CSM a câştigat tot, a acumulat maximum de puncte, 33, din 11 meciuri şi are un golaveraj bun, 49-2. Cele mai concludente victorii, 12-0 şi 10-1 au fost obţinute în faţa echipelor din Craidorolţ şi Babţa. În acelaşi timp, CSM s-a impus de trei ori la limită, 2-1 cu Someşul Oar, 1-0 cu Luceafărul Decebal şi 1-0 cu Recolta Dorolţ.

20 de jucători folosiţi de Zoltan Ritli

Pe parcursul sezonului antrenorul Zoltan Ritli a utilizat un număr de 20 jucători: Daniel Oşan (fără gol primit în 7 meciuri) şi Raul Cherecheş – portari; Raul Ritli, Vlad Ţoca, Marius Doroş, Bogdan Nyilvan, Rareş Nyilvan, Istvan Swarckopf, Nagy Mate, Flaviu Ionescu, Bogdan Faur, Gabi Cădar/Angelo Şimon, Robert Chifor, Mircea Bordac, Raul Ştef, Vlad Maxim, Marian Zima, Patrick Horotan – jucători de câmp.

Vacanţă doar din decembrie

De la Zoltan Ritli am aflat că jucătorii nu intră în vacanţă chiar dacă nu mai au meciuri de jucat. Până în a doua jumătate a lunii decembrie sunt programate 3-4 antrenamente săptămânal.

În acelaşi timp conducerea clubului încearcă să perfecteze şi câteva meciuri amicale.

La final să mai punctăm că şi echipa de juniori a CSM-lui (antrenori Tibi Csik şi Paul Levente) este pe primul loc în serie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.