Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit la vârsta de 54 de ani | Informaţia Zilei

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit la vârsta de 54 de ani

Scris de I. Z., 02 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a decedat sâmbătă, 2 noiembrie 2019. Leo Iorga s-a luptat cu o boală necruţătoare în ultimii ani, iar în ultimele zile a fost internat la Spitalul „Marius Nasta” din Bucureşti.

Diagnosticat cu cancer la plămâni în urmă cu nouă ani, Leo Iorga a trecut constant prin tratamente de tot felul, cele mai recente având loc în aprilie, în Germania. Leo Iorga a murit sâmbătă la vârsta de doar 54 de ani.

Ultimul său concert, unul ce va rămâne în istoria muzicală românească, a fost pe 20 septembrie a.c., când, sfidând greutatea bolii, din scaunul cu rotile în care l-a condamnat ultima operaţie, solistul a făcut audienţa prezentă la spectacolul de la Arenele Romane să împietrească de emoţie, la auzul refrenului pe care vocea sa l-a făcut nemuritor: “După ani şi ani mă voi întoarce / După ani şi ani sigur voi veni / După ani şi ani vom fi împreună din nou / Primul nostru gând ne va regăsi plângând”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517