19.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 04.00 O partidă de pescuit. 04.30 Info Studio(limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Boros Zoltan. Titlul emisiunii: Să face cunoştinţă cu Hunguest Erkel din Gyula. 05.30 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 10.50 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiunii: Gospodăria un al doilea loc de muncă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Formaţia Argus. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. 18.00 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (reluare)

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit la vârsta de 54 de ani

Scris de I. Z., 02 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a decedat sâmbătă, 2 noiembrie 2019. Leo Iorga s-a luptat cu o boală necruţătoare în ultimii ani, iar în ultimele zile a fost internat la Spitalul „Marius Nasta” din Bucureşti.

Diagnosticat cu cancer la plămâni în urmă cu nouă ani, Leo Iorga a trecut constant prin tratamente de tot felul, cele mai recente având loc în aprilie, în Germania. Leo Iorga a murit sâmbătă la vârsta de doar 54 de ani.

Ultimul său concert, unul ce va rămâne în istoria muzicală românească, a fost pe 20 septembrie a.c., când, sfidând greutatea bolii, din scaunul cu rotile în care l-a condamnat ultima operaţie, solistul a făcut audienţa prezentă la spectacolul de la Arenele Romane să împietrească de emoţie, la auzul refrenului pe care vocea sa l-a făcut nemuritor: “După ani şi ani mă voi întoarce / După ani şi ani sigur voi veni / După ani şi ani vom fi împreună din nou / Primul nostru gând ne va regăsi plângând”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.