Fostul ministru Sorin Frunzăverde a încetat din viaţă | Informaţia Zilei

Fostul ministru Sorin Frunzăverde a încetat din viaţă

Scris de Vasile Andreica, 03 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Fost ministru în mai multe Guverne ale României, dar şi preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde a murit duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, la vârsta de 59 de ani.

De profesie inginer metalurgist, a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin pentru mai multe mandate, ocupând de-a lungul anilor de mai multe ori şi funcţia de ministru. Sorin Frunzăverde s-a retras din viaţa politică după ce a fost condamnat în urmă cu trei ani în dosarul “Voturi pentru Iohannis”.

În perioada 1997-2000 a deţinut o serie de funcţii ministeriale ca reprezentant al Partidului Democrat: ministrul Apelor, Pădurilor şi Mediului înconjurător, ministrul Turismului, ministrul Apărării Naţionale şi încă un scurt mandat la Ministerul Apărării  în perioada 26 octombrie 2006 – 5 aprilie 2007.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517