Fostul ministru Liviu Pop preia conducerea APP

Scris de I. Z., 15 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Partidului Alianţa pentru Patrie (APP), Codrin Ştefănescu, a anunţat că se retrage temporar din viaţa politică, din motive medicale. Acesta anunţă că îl susţine pe maramureşeanul Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, pentru conducerea APP. Retragerea fostului secretar general al PSD este a doua lovitură pentru APP, după ce, în vara anunlui trecut, Liviu Dragnea a anunţat că se rupe total de proiectul politic.

„Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viaţa politică. Medicii mi-au cerut şi sunt nevoit să le dau ascultare. Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulţi dintre voi în urmă cu 13 luni, îşi va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor şi duşmanilor de neam (…) Am convocat azi un CEx şi un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să înţeleagă situaţia prin care trec, să-l susţină pe Liviu Pop să preia conducerea partidului, să rămână uniţi si hotăraţi pentru vremurile cumplite ce vor urma”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook .

Abonează-te acum Online!
  1. c-block a spus: 16 ianuarie 2023, ora 18:49

    @Dac Bulibas, Codrin Ştefănescu are cancer. După părerea mea a făcut destul rău şi aşa. Toată lumea era mai câştigată dacă se retrăgea de câţiva ani. Aşa cum a făcut Octav Cozmâncă. Din păcate sunt prea mulţi în categoria asta, de fapt predomină. Dacă C.Ş. nu va mai fi sigur nu o să-l plâng. Un mâncător de kkt, un taliban pesedist.

  2. Dac Bulibas a spus: 16 ianuarie 2023, ora 13:11

    Aburistul Codrin Stefanescu se retrage din viata politica ?… Ce fericire !!!…. si va fi inlocuit de Liviu Pop ?… Ce distractie !!!….. Sa inceapa comedia !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517