Forţe proaspete la Jandarmeria din Satu Mare | Informaţia Zilei

Forţe proaspete la Jandarmeria din Satu Mare

Corelarea teoriei cu practica va fi sarcină de îndeplinit pentru 6 elevi jandarmi aflaţi în stagiu de practică în cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare. Elevii provin din cadrul Şcoalii Militare de Subofiţeri Jandarmi Petru Rareş Fălticeni.

Viitorii jandarmi au fost primiţi de comanda unităţii, care prin col. Ovidiu – Adrian Popa, le-a urat succes în această primă etapă de practică.

Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu experienţă profesională care-i vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

În perioada stagiului, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică.

”Cei 6 elevi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, iar noi ne dorim ca la finalizarea studiilor aceştia să fie repartizaţi în unitatea noastră. Succes în activitate!”, transmite IJJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345