Florin Piersic, în spectacol la Ardud

Florin Piersic-spectacol

Oraşul Ardud a fost sâmbătă, 21 mai, gazda privilegiată a maestrului Florin Piersic, care a urcat pe scena Casei de Cultură “Dr. Augustin Mircea” în aplauzele a peste 400 de suflete deschise, venite cu drag pentru a-l întâlni.
Spectacolul de la Ardud a fost excepţional, emoţionant şi a redat cu sensibilitate şi nostalgie, în note calde şi familiare, “dragul de viaţă şi bucuria de a trăi” ale inegalabilului Florin Piersic.

Florin Piersic

De pe scena casei de cultură, în faţa unei săli arhipline, maestrul Florin Piersic şi-a exprimat dorinţa de a reveni la Ardud şi bucuria că a ales să accepte invitaţia convingătoare a Casei de Cultură “Dr Augustin Mircea” în detrimentul altor invitaţii din ţară şi străinătate. Ba mai mult, îndrăgitul Piersic a cerut primarului Ovidiu Duma, ca pe lângă diploma de excelenţă şi placheta oraşului, la următoarea vizită să-i acorde şi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Ardud, oraşul din România de care s-a declarat iremediabil îndrăgostit şi unde se va întoarce tot mai des.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517