Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Florin Mulcuţan susţine că Satu Mare are potenţial în box

Scris de Ionuţ Blăjean, 12 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box consideră că în 2017 s-au autodepăşit

A mai trecut un an din boxul sătmărean, urmează altul care se speră să fie măcar la fel de bun. La Satu Mare s-au organizat mai multe competiţii, ne amintim aici de Centura Sătmarului, Cupa Voinţa şi sigur de Cupa Căuaşului din luna decembrie. Au participat zeci de sportivi de la cluburile sătmărene, de la cluburi puternice din ţară, dar şi din străinătate.

Sătmărenii au avut o comportare bună la toate cele enumerate mai sus. Dincolo de diferite cupe, cele mai preţioase rezultate se leagă de Patrik Bocsi de la AS Olimpia Căuaş şi Marius Ptyetrar de la CS Voinţa. Primul, antrenat de Marius Stan, a devenit campion naţional la cadeţi 40 kilograme, iar al doilea, pregătit de Toader Vârlan, a luat bronzul la Campionatul Naţional de tineret, 81 kilograme. Mai menţionăm şi faptul că Patrik a participat la Europeanul de cadeţi, fiind primul sătmărean care a atins această performanţă. Ambii sunt monitorizaţi de antrenorii federali în vederea competiţiilor internaţionale din anul 2018.
Pentru a afla cum a trecut anul 2017 pentru boxul sătmărean şi care sunt planurile pentru anul în curs, am stat de vorbă cu Florin Mulcuţan – preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Satu Mare.

Cum a fost anul 2017 pentru AJB Satu Mare şi AS Olimpia Căuaş?

A fost un an foarte bun! Am reuşit să scoatem un campion naţional după mulţi ani, Patrik Bocsi de la AS Olimpia Căuaş care este la centrul olimpic de cadeţi de la Brăila. Avem un medaliat cu bronz la tineret, în persoana lui Ptyetrar Marius de la Voinţa Satu Mare. Acesta este şi el selectat în lotul naţional de tineret pentru Campionatele Europene, Mondiale şi Jocurile Olimpice de tineret care vor avea loc anul acesta. În 2017 ne-am autodepăşit în condiţiile în care totuşi am început o reclădire a boxului sătmărean în urmă cu cinci ani. Sper ca anul acesta să fim măcar la acelaşi nivel, vrem să facem performanţă.

Mai exact ce vă propuneţi pentru anul 2018?

Avem toată susţinerea Federaţiei Române de Box în legătură cu organizarea la Satu Mare a Campionatului Naţional de cadeţi, undeva la sfârşitul lui aprilie, începutul lui mai. Nu ştiu exact deoarece nu s-a definitivat deocamdată calendarul competiţional intern. Avem susţinere totală şi din partea autorităţilor locale şi judeţene. Este un lucru foart bun deoarece fără ei nu am reuşi să facem aceste lucruri. Nu s-a întâmplat niciodată ca la Satu Mare să aibă loc o finală de campionat naţional. Cel puţin în istoria de după anii 90. Nu ţin minte nici înainte.

Ce vă propuneţi cu sportivii sătmăreni?

Patrik va merge mai departe, continuă pregătirea la centrul de la Brăila sub îndrumarea maestrului George Perţea şi a antrenorului federal Valentin Vrânceanu. La fel şi Ptyetrar Marius pleacă la Bacău unde se va pregăti de marele Relu Auraş în vederea competiţiilor care urmează, naţionale şi internaţionale. În 2018 încercăm să mai aducem în faţă 2-3 sportivi, avem nişte surprize, acest lucru s-a văzut şi la Cupa Căuaşului din luna decembrie, unde sportivii de la noi din judeţ s-au comportat foarte bine. Avem potenţial şi este un lucru bun.

Declaraţiile de mai sus au fost făcute în cadrul emisiunii Panoramic Sportiv din 8 ianuarie. Înregistrarea poate fi văzută AICI.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.