21.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Importanţa preluării si conservării probelor în cazul unei infracţiunii. 05.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 05.30 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 10.00 Religie (limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Ce este după moarte? 10.45 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Liviu Marta, Kereskenyi Sandor. Titlul emisiunii: Muzeul Judeţean Satu Mare organizează o sesiune ştiinţifică despre fluxurile istoriei. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 17.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Florin Gardoş la New York City?

Scris de Constantin Demian, 06 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Accidentat la un genunchi în urmă cu cinci luni, în iulie 2019, la meciul retur Universitatea Craiova – Sabail, scor 3-2, când a suferit o ruptură de ligamente, urmată de o operaţie la Roma, sătmăreanul Florin Gardoş este destul de aproape de a reveni pe gazon. Cel mai probabil, revenirea se va petrece în luna ianuarie a anului viitor. Până atunci Gardoş urmează un plan strict de recuperare, de recăpătarea unei mobilităţi normale la genunchiul operat.

Dar unde, pentru ce echipă va evolua Gardoş după ce se va însănătoşi nu prea se ştie. El este jucătorul Universităţii până în vara anului următor dar e puţin probabil că va mai juca pentru olteni. Dar, dacă va ajunge la o refacere totală, Gardoş are şanse mari de a juca la o echipă de top din România. Sau, de ce nu, undeva în străintate.

Liţă Dumitru, fost mijlocaş al naţionalei României a spus însă, într-o intervenţie la Digi Sport matinal, că pentru Gardoş există o variantă promiţătoare, un contract cu o formaţie de pe continentul nord american. Mai exact, Dumitru, stabilit acum în SUA, a spus recent că există o propunere pentru sătmărean venită din Statele Unite, de la New York City, echipă la care evoluează şi Alexandru Mitriţă.

Pentru a verifica informaţia am încercat să luăm legătura cu fostul jucător sătmărean. Acesta ne-a spus că a auzit şi el, dar nu a vorbit de mult timp cu Liţă şi astfel că nu poate să confirme nimic. Oricum, având în vedere că Liţă Dumitru are o relaţie specială cu Gardoş, el fiind cel care l-a luat pe sătmărean de la Odoreu la Concordia Chiajna, credem că este o sămânţă de adevăr în cele spuse de fostul mijocaş al naţionalei României.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.