23.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 02.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase. 05.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Balogh Sándor. Titlul emisiunii: Administrarea fondurilor de vânătoare în timpul iernii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 14.45 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni: Scandal pe seama confesiunilor religioase. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 16.45 Cultură 17.30 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina.

Florin Gardoş, la Iaşi până în vară

Scris de Constantin Demian, 11 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După mai multe ezitări, runde de discuţii, internaţionalul român Florin Gardoş a acceptat un împrumut până în vară la Poli Iaşi. Ajuns în iarna anului trecut la CSU Craiova, după experienţa nefericită de la Southampton, unde a fost multă vreme accidentat, Florin Gardoş a jucat destul de puţin la echipa din Bănie.

Nefiind dorit de antrenorul Mangia, fostul fotbalist sătmărean a acceptat oferta de a juca până în vară la Poli Iaşi. El ajunge la echipa din Copou sub formă de împrumut şi va avea un salariu lunar de 5.000 de euro. Mai puţin decât la Craiova (7.000 de euro lunar) şi foarte puţin în comparaţie cu salariul de la Southampton unde ştim că ar fi câştigat 600.000 de euro pe an.

Dar interesant este faptul că Florin Gardoş nu apare în lotul care trebuia să plece vineri în Antalya, plecare amânată datorită imposibilităţii decolarii avionului. Să se se fi întâmplat ceva între timp? Să se fi răzgândit cele două, sau chiar trei părţi? Spunem asta pentru că şi Gardoş a avut nişte îndoieli legate de acest împrumut.

“Eu mi-am dat acordul să vin la Poli, dar ar ei nu s-au înţeles (cluburile n.n.). Eu credeam un lucru, ei mi-au spus alt lucru. Nu pot intra în detalii. Eu am acceptat salariul celor de la Iaşi, m-am pus de acord cu tot ce ţine de mine. Rămâne să se înţeleagă cluburile între ele. Dacă se vor înţelege, voi face deplasarea cu Iaşiul în Antalya”, a declarat Florin Gardoş pentru ProSport.

Dar ulterior sătmăreanul a declarat pe pagina sa oficială că a ales totuşi să joace la Poli Iaşi până-n vară.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.