00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 01.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 04.00 Concert simfonic la Filarmonica „Dinu Lipatti” 05.30 Cultură, Comemorare de ziua eroilor la Gerăuşa. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Avram. Titlul emisiuni: Expoziţia de cai şi competiţia de atelaje se impune ca o tradiţie.(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiuni: Cum îl putem cunoaşte pe Dumnezeu? 10.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 15.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 16.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 20.06.2019

Florin Gardoş, la Iaşi până în vară

Scris de Constantin Demian, 11 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După mai multe ezitări, runde de discuţii, internaţionalul român Florin Gardoş a acceptat un împrumut până în vară la Poli Iaşi. Ajuns în iarna anului trecut la CSU Craiova, după experienţa nefericită de la Southampton, unde a fost multă vreme accidentat, Florin Gardoş a jucat destul de puţin la echipa din Bănie.

Nefiind dorit de antrenorul Mangia, fostul fotbalist sătmărean a acceptat oferta de a juca până în vară la Poli Iaşi. El ajunge la echipa din Copou sub formă de împrumut şi va avea un salariu lunar de 5.000 de euro. Mai puţin decât la Craiova (7.000 de euro lunar) şi foarte puţin în comparaţie cu salariul de la Southampton unde ştim că ar fi câştigat 600.000 de euro pe an.

Dar interesant este faptul că Florin Gardoş nu apare în lotul care trebuia să plece vineri în Antalya, plecare amânată datorită imposibilităţii decolarii avionului. Să se se fi întâmplat ceva între timp? Să se fi răzgândit cele două, sau chiar trei părţi? Spunem asta pentru că şi Gardoş a avut nişte îndoieli legate de acest împrumut.

“Eu mi-am dat acordul să vin la Poli, dar ar ei nu s-au înţeles (cluburile n.n.). Eu credeam un lucru, ei mi-au spus alt lucru. Nu pot intra în detalii. Eu am acceptat salariul celor de la Iaşi, m-am pus de acord cu tot ce ţine de mine. Rămâne să se înţeleagă cluburile între ele. Dacă se vor înţelege, voi face deplasarea cu Iaşiul în Antalya”, a declarat Florin Gardoş pentru ProSport.

Dar ulterior sătmăreanul a declarat pe pagina sa oficială că a ales totuşi să joace la Poli Iaşi până-n vară.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.