00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Flavia Ferenczi şi Adina Stoiedin se alătură echipei de baschet feminin CSM Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 12 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Noul antrenor va fi anunţat săptămâna viitoare

Echipa de baschet feminin de la CSM Satu Mare pentru sezonul 2019-2020 se formează încet şi sigur în această perioadă. Vineri am aflat numele ultimelor două jucătoare sosite la clubul sătmărean.

Sătmăreanca Flavia Ferenczi revine practic acasă pentru a treia oară. A mai jucat pentru CSM Satu Mare în sezoanele 2014-2015 şi 2016-2017, după mai mulţi ani petrecuţi la Universitatea Cluj-Napoca. Flavia Ferenczi a jucat sezonul trecut la Olimpia Braşov.

O altă jucătoare anunţată vineri este Adina Stoiedin. “Bun venit Adina Stoiedin în familia CSM Satu Mare! Adina s-a lansat la Timişoara şi a evoluat ani buni pentru echipa de pe Bega. Vine de la Scrivia din Italia şi a mai jucat în Cehia şi Belgia. Şi bineînţeles pentru naţionala României. Mulţumim pentru încredere şi baftă la CSM Satu Mare”, este anunţul făcut de clubul sătmărean.

CSM Satu Mare a mai luat-o recent pe Alina Podar (U23), de la Olimpia Braşov. Clubul nostru a mai anunţat până acum că va continua colaborarea cu Brittany Denson, Andrea Olah şi Andreea Huţanu. Totodată, rămân la CSM şi sătmărencele Adina Pop şi Anamaria Kadar.

De la conducerea CSM-ului am aflat că numele noului antrenor va fi dezvăluit săptămâna viitoare. Alte informaţii nu am primit. Amintim că fostul antrenor, Maikel Lopez, a semnat cu Shanxi Riu Flame din China unde va fi secund alături de Cesar Ruperez, principal. S-au purtat discuţii cu mai mulţi antrenori şi se pare că săptămâna viitoare se vor semna actele.

La capitolul plecări le menţionăm pe Andra Mandache (Sepsi), D’Lesha Lloyd (Pays Voironnais, Franţa), Promise Amukamara (Charnay Basket, Franţa), Roxana Pane.

Sezonul 2019-2020 de baschet feminin va lua startul la finalul lunii septembrie. Totodată, echipa se va reuni în primele zile ale lunii septembrie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.