19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

Final de cantonament pentru juniorii U16 de la LPS Satu Mare

Scris de Constantin Demian, 04 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Echipa pregătită de Dacian Nastai a fost în cantonament
la Ocna Şugatag

Odată cu excluderea Olimpiei din campionatul Ligii 2, dar şi din cele de juniori U19 şi U17, singurele echipe din judeţul Satu Mare care evoluează într-o competiţie organizată de FRF, sunt cele de la Liceul cu Program de Sport.

Ambele echipe, atât cea de juniori U19 cât şi cea de la juniori U17, de fapt U16, şi-au reluat pregătirile de câteva zile. Mai mult juniorii U17 au fost deja într-un cantonament care a avut loc săptămâna trecută la Ocna Şugatag. Dacian Nastai, antrenorul acestei grupe, a luat cu sine un lot format din 18 jucători. “Am încheiat a treia săptămână de pregătire şi sunt mulţumit de progresul tehnic pe care l-am realizat. Din păcate în cantonament au lipsit Bucs Erik si Preg Adam datorită unor probleme medicale mai grave. Sunt doi jucători de la care aştept mult în acest retur de campionat. Un alt jucător, cu reale calităţi, Mihai D. a renunţat temporar la fotbal pentru a se pregăti pentru examenul de capacitate. Dar îl aşteptăm să revină la echipă.” Altfel, Dacian Nastai spune că au fost condiţii bune de pregtire la Ocna Şugatag având acces şi la un teren sintetic.

Juniorii LPS-lui au stat şase zile la Ocna Şugatag, până sâmbătă. Iar de marţi şi vor relua pregătirile pentru returul campionatului. Apropo de campionat, LPS Satu Mare ocupă locul 6 în serie. Dar trebuie ţinut cont de faptul că majoritatea jucătorilor sătmăreni sunt născuţi în 2002, unii chiar în 2003, iar campionatul este organizat pentru juniori născuţi în 2001.

Lotul prezent în cantonament a fost următorul: Alec Dacian, Barth Kevin, Batin Denis, Bura Adrian, Cădar Alex, Danci Ioan, Roib Andrei, Vlaşin Darius, Zaha Emanuel, Ziman Raul, Chiş Antonio, Fabian David, Mare Marian, Mandruţ Leonardo (revenit de la Olimpia Satu Mare), Mîndruţi Adriano, Paşca Antonio, Sebestin Roland (revenit de la Olimpia Satu Mare) şi Bonta Paul.

Să mai precizăm că juniorii C de la Liceul cu Program de Sport Satu Mare se află în cantonament la Călineşti Oaş urmând ca în zilele următoare, în această localitate, unde există o bază sportivă a LPS-lui, să se pregătească şi juniorii U19.

Altfel, echipa lui Dacian Nastai îşi va relua marţi antrenamentele urmând ca zilele următoare să joace un amical în deplasare cu CFR Cluj.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.