Filmul Ramon, prezentat şi la Satu Mare în prezenţa actorului Pavel Bartoş

Scris de I. Z., 19 februarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


Informaţia TV a fost partener la producţia filmului regizat de Jesus del Cerro

Unul dintre cei mai apreciaţi actori din România, Pavel Bartoş, s-a aflat ieri într-o scurtă vizită la Satu Mare. Vizita acestuia nu a fost întâmplătoare, acesta fiind însoţit de regizorul Jesus del Cerro. Cei doi au prezentat la Cineplexx filmul “Ramon”.

“Ramon” poate fi vizionat în cinematografele din toată ţara din 3 februarie 2023 şi este regizat de către cel care şi-a pus semnătura pe multe alte proiecte româneşti de mare succes precum Miami Bici sau Vlad.

Sătmărenii au aşteptat cu sufletul la gură întâlnirea cu Pavel Bartoş. Actorul şi-a exprimat entuziasmul pe paginile sale de socializare, unde a anunţat că toate biletele au fost vândute. “Sunt tare fericit că sunt spectacole sold-out şi că s-au mai pus la dispoziţie alte săli de proiecţie. Sunt fericit că vă bucuraţi de a noastră întâlnire. Abia aştept să ne vedem”, a spus Pavel într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Odată ajuns la Satu Mare, atât Pavel cât şi Jesus del Cerro au stat de vorbă cu fanii, au făcut fotografii, s-au împărţit zâmbete şi voie bună, potrivite pentru vizionarea uneia dintre cele mai aşteptate producţii româneşti.

Sala de cinema a fost împânzită de sătmăreni de toate vârstele

Bartoş, care este şi co-producătorul proiectului, a spus că “Ramon” este un film ce se adresează atât generaţiei tinere cât şi generaţiei vârstnice. Este o comedie romantică, presărată cu acţiune, realizată de oameni care şi-au dorit să aducă un strop de bucurie pe chipul celor care aleg să îl vizioneze. Iar sătmărenii care apreciază munca lui Pavel Bartoş vor mai avea oportunitatea de a se întâlni cu carismaticul actor, deoarece acesta a promis că se va mai întoarce la Satu Mare cu alte proiecte la fel de interesante.

În doar trei zile de la lansare, filmul „Ramon” a intrat direct pe primul loc în box office-ul românesc

Din distribuţia filmului mai fac parte: Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaş, Andreea Esca, Ionuţ Rusu şi mulţi alţii. Pentru Smiley, această nouă colaborare cu Pavel şi implicarea în filmările pentru Ramon, au reprezentat o reală bucurie. De altfel, piesa Ramon este interpretată chiar de către Smiley şi a înregistrat aproape 90.000 de vizualizări pe YouTube.

Filmul îl prezintă pe Ramon, un om simplu, a cărui unică şi mare pasiune este viticultura. Viaţa lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neaşteptată de împrejurări, întâlneşte cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgosteşte fulgerător.

Decide să plece la Bucureşti să îşi găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viaţa într-un oraş mare nu este deloc uşoară.

Totul se complică atunci când devine şi suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Ramon porneşte astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puţin aşa crede el) să recupereze tabloul şi să găsească fata. Va reuşi el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517