Filarmonica oferă recitaluri la Muzeu şi în spaţiul online

Scris de Vasile Andreica, 03 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Al doilea ”Matineu muzeal muzical” oferit de Filarmonica ”Dinu Lipatti” în parteneriat cu Muzeul Judeţean Satu Mare are loc, la fel ca primul, într-o dimineaţă de miercuri, de data asta în 3 iunie, la ora 12. Gazdă va fi din nou spaţiul expoziţiei ”Cornul abundenţei” de la Muzeul de Istorie,, iar programul va fi difuzat pe paginile de Facebook ale instituţiilor partenere.
 
De data aceasta vor evolua trei membri ai partidei de violă a orchestrei simfonice – Abos Gyozo, Andrei Dula şi Orban Istvan – cu lucrări de Wilhelm Friedemann Bach, Ludwig van Beethoven şi Karl Stamitz. Abos Gyozo a evoluat şi în primul asemenea recital.
 
Joi, 4 iunie, de la ora 18.30, pe pagina de Facebook a Filarmonicii, pianista sătmăreană  Alexa Stier, absolventă a Conservatorului Regal din Glasgow, oferă în direct un recital Brahms cu Şapte fanteziii op. 116, urmate de Variaţiuni şi fugă pe o temă de Haendel.
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517