Festivalul Classics for Pleasure la Sibiu | Informaţia Zilei

Festivalul Classics for Pleasure la Sibiu

Scris de Vasile Andreica, 12 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Festivalul Classics for Pleasure (15-17 august), ediţia a IX-a, la care participă 300 de artişti, se va deschide joi, în Piaţa Mare din Sibiu, cu un concert dedicat celor mai frumoase coloane sonore care au revoluţionat lumea musicalului şi a muzicii de film, anunţă organizatorii.

Vineri, melomanii vor putea asista la două concerte: muzică inedită de chitară în Biserica Ursulinelor şi un concert cu repertoriu clasic în Piaţa Mare; închiderea va avea loc sâmbătă cu tradiţionalul concert Proms of Delight ce va aduce pe scena din Piaţa Mare celebrităţi ale muzicii clasice.

Vedetele festivalului de anul acesta vor fi Aura Twarowska, Rebekka Hartmann şi a sa magică vioară Stradivarius, Junping Qian, Anton Shaburov, Paula Iancic, Mihai Urzicama, Trio Zamfirescu, Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti şi Orchestra Filarmonicii din Sibiu.

„Classics for Pleasure îşi propune şi anul acesta, la a IX-a ediţie, să transforme Piaţa Mare din Sibiu într-o uriaşă sală de spectacole, să atragă un public cât mai numeros către muzica de calitate prin prezenţa unor artişti aplaudaţi pe marile scene ale lumii”, anunţă Mihaela Dragomir, preşedinte Elite Art Club pentru UNESCO.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517